[HD-Filmek] Harry Potter és A Halál Ereklyéi 2. Rész Film 【2011】Magyarul Online

Rating: 8.1
Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész Teljes Film Magyarul Nincs tovább: Harry, Ron és Hermione immár nem kerülheti el a végső összecsapást. Mindannyian tudják, hogy ez az utolsó felvonás. A három jóbarát visszatér a Roxfortba, hogy felkutassa és elpusztítsa az utolsó horcruxot. Voldemort, aki egyre erősebb, uralma alá vonta a Mágiaügyi Minisztériumot és már Roxfort fölött is egyre nagyobb hatalma van, tudomást szerez a tervükről. A tét hatalmas, így nem is csoda, hogy mindent bevet a siker érdekében. Megkezdődik a Roxfort ostroma – és már soha többé, semmi nem lesz ugyanolyan, mint volt.

 • Kiadás: 2011-07-07
 • Termelés: Warner Bros. Pictures / Heyday Films /
 • Megjelenési dátum:GB 2011-07-07
 • A film költségvetése:$125,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész
 • Műfaj: Családi Fantasy Kaland

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész teljes film

Néz Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész film

Directeur de film et équipage derrière Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész

 • David Yates/Director
 • Alexandre Desplat/Original Music Composer
 • Steve Kloves/Screenplay
 • J.K. Rowling/Novel
 • David Barron/Producer
 • Mark Day/Editor

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész – Filmszínészek és színésznő

 • Daniel Radcliffe/Harry Potter
 • Rupert Grint/Ron Weasley
 • Emma Watson/Hermione Granger
 • Alan Rickman/Severus Snape
 • Ralph Fiennes/Lord Voldemort
 • Maggie Smith/Minerva McGonagall

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész teljes film,néz Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész film online ingyen HD, Letöltés Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész teljes film 720p hd, Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész film online ingyen magyar szöveggel, watch Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész movie online full version, Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész full movie download

Hasonló kategóriában

7.6

Harry Potter és a félvér herceg

Harry Potter és a félvér herceg

Roxfort körül egyre szaporodnak az árnyak. Pedig a hatodik osztályba lépő Harry Potter és barátai számára a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola mindennapjai is bőven elég izgalmat jelentenek nekik: Harry különleges titkokat hordozó bájital tankönyve, Ron barátnője és Hermione szerelme is épp elég titokzatos és ijesztő. De Harrynek egyre több oka van a félelemre. A halálfalók már mindenütt ott vannak, a dementor-támadások szaporodnak, és az iskola fölött megjelenik a Sötét Jegy. Dumbledore abban reménykedik, hogy védence megerősödhet, ha jobban megismeri az ellenfele múltját. De van veszély, amelyre ő sem készülhet fel.

7.8

Harry Potter és a bölcsek köve

Harry Potter és a bölcsek köve

Szülei halála után Harry Potter mostohaszülőknél nevelkedik. Sanyarú a sorsa, a lépcső alatti kuckóban lakik és elviselhetetlen az unokatestvére. Ám hamarosan kiderül, hogy Harry nem közönséges kisfiú, hanem egy varázsló házaspár árvája, aki csak átmenetileg keveredett a lényegről mit sem sejtő muglik közé. Most viszont végigsétál az Abszol úton, hogy beiratkozzék a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá, de mi ez egy elsőéves varázslótanoncnak?

7.6

Harry Potter és a Főnix rendje

Harry Potter és a Főnix rendje

A kalandosra sikeredett nyári vakáció után Harry Potter visszatér Roxfortba. A Sötét Varázslatok Kivédése tárgyat új tanár tanítja, akinek legfőbb feladata Dumbledore professzor és a diákok szemmel tartása. Miközben a diákok a Rendes Bűbájos Fokozat vizsgára készülnek, az új oktatási rendeletek felbolygatják az iskola életét. Talán ezért éri őket váratlanul a sötét varázslat, amely ellenük fordul. Harry a barátai, Ron és Hermione sürgetésére maga veszi kezébe az ügyet: néhány diáktársukkal kiegészülve felkészülnek, hogy megvédjék otthonukat.

7.6

Harry Potter és a titkok kamrája

Harry Potter és a titkok kamrája

Harry Potter nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Mindezt tetézi, hogy megjelenik nála Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse, nagy veszély leselkedik rá a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falai között. Harry és Ron lekési a Roxfort Expresszt, amely visszavinné őket az iskolába, így a repülő autóval indulnak útnak, nehogy elkéssenek az új tanév kezdetéről. Harry csakhamar megint az érdeklődés középpontjában találja magát, ugyanis az iskolában új rajongói akadnak, köztük a Feketemágia-ellenes Liga professzora, Gilderoy Lockhart. Lockhart különös módon egyre gyakrabban mutatkozik Harry társaságában. De még Lockhart sem képes megállítani az új és minden eddiginél gonoszabb hatalmat, amely az iskolát fenyegeti.

CategoriesEgyéb kategória