[HD-Filmek] Chihiro Szellemországban Film 【2001】Magyarul Online

Rating: 8.5
Chihiro Szellemországban

Chihiro Szellemországban

Chihiro Szellemországban Teljes Film Magyarul Chihiro, a tízéves, önfejű kislány meg van győződve arról, hogy az egész világ körülötte forog – épp ezért képtelen belenyugodni abba, hogy szüleivel új városba költözik, és csalódottságát meg sem próbálja leplezni az utazás alatt. Amikor az erdőben eltévedve egy különös zsákutca végére érnek, a kis család rábukkan egy sötét alagútra, amelynek másik végén szellemváros fogadja őket. Az üres utcákon fejedelmi lakomától roskadoznak az asztalok: az éhes szülők mohón a finom ételekre vetik magukat, ám hamarosan disznóvá változnak, amikor a városban felbukkannak a valódi vacsoravendégek. Az eldugott mesevilág lakói ősi istenek és más csodalények, uralkodója pedig Yubaba, a gonosz boszorkány. Chihiro csak akkor mentheti meg szüleit, ha hasznossá teszi magát Szellemországban és munkát talál magának a banya hatalmas fürdőházában.

 • Kiadás: 2001-07-20
 • Termelés: Studio Ghibli /
 • Megjelenési dátum:JP 2001-07-20
 • A film költségvetése:$19,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Chihiro Szellemországban
 • Műfaj: Animációs Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Chihiro Szellemországban teljes film

Néz Chihiro Szellemországban Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Chihiro Szellemországban film

Directeur de film et équipage derrière Chihiro Szellemországban

 • Hayao Miyazaki/Director
 • Toshio Suzuki/Producer
 • Yasuyoshi Tokuma/Executive Producer
 • Joe Hisaishi/Original Music Composer
 • Atsushi Okui/Director of Photography
 • Takeshi Seyama/Editor

Chihiro Szellemországban – Filmszínészek és színésznő

 • Rumi Hiiragi/Chihiro Ogino (voice)
 • Miyu Irino/Haku (voice)
 • Mari Natsuki/Yubaba / Zeniba (voice)
 • Bunta Sugawara/Kamaji (voice)
 • Yumi Tamai/Lin (voice)
 • Ryunosuke Kamiki/Bou (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Chihiro Szellemországban teljes film,néz Chihiro Szellemországban film online ingyen HD, Letöltés Chihiro Szellemországban teljes film 720p hd, Chihiro Szellemországban film online ingyen magyar szöveggel, watch Chihiro Szellemországban movie online full version, Chihiro Szellemországban full movie download

Hasonló kategóriában

8.3

A vándorló palota

A vándorló palota

Sophie dolgos hétköznapjai az édesapjától örökölt kalapboltban telnek. Fiatal korához képest csak ritkán engedheti meg magának, hogy a közeli városba menjen egy kicsit szórakozni; ám egyik kiruccanása alkalmával találkozik Howllal, az elképesztően sármos varázslóval. Kapcsolatukat félreértve az irigy Puszta boszorkánya rettenetes átokkal sújtva Sophiet: 90 éves öregasszonnyá változtatja őt. A lány teljesen összetörve a pusztákba menekül, mígnem véletlenül Howl vándorló palotájára bukkan. Kilétét eltitkolva felveteti magát takarítónőnek a palotába. A rejtélyes és energikus hölgy rövidesen élettel tölti meg az ódon kastély szobáit, melyben csak Markl, a varázsló pelyhes szakállú tanítványa, és a házat kormányzó tűzdémon, Calcifer lakik. Ez az a hely, ahol Sophie végre kibontakoztathatja tehetségét, és különleges csodákra lesz képes. Közös történetük Howllal talán még csak most kezdődik.

7.6

Mary Poppins

Mary Poppins

1910-et írunk és nagy a felfordulás a Banks család háza táján. A nevelőnő ugyanis váratlanul távozott, így a két gyerek, Jane és Michael a szüleikre maradnak. Mrs. Banks harcos szüfrazsett és nem sok ideje jut a gyermekekre, ám férje, aki fontos állásban dolgozik egy bankban, még kevesebbet tud a családjával törődni. Mr. Banks fel akar adni egy hirdetést a Timesban, hogy új nevelőnőt keressen. Közben váratlanul megfordul a szél és a keleti széllel megérkezik Mary Poppins is, akinek feltűnik, mennyi szigorú arcú asszony várakozik a Banks porta előtt. Ők azok, akik jelentkeztek az álláshirdetésre, ám amikor pontban nyolckor eldördül a szomszédban lakó admirális ágyúja, mind eltűnnek, így Mary Poppins marad az egyedüli jelölt. A fiatal lány még Mr. Banks-t is megfélemlíti egy csöppet, aki így beleegyezik, hogy ő legyen a gyerekek nevelőnője.

7.9

Laputa - Az égi palota

Laputa – Az égi palota

Pazu, az árva és Sheeta, az égből pottyant lány fel akarják kutatni a mesés repülő civilizációt, de a gonosz, pénzéhes ügynök, Muska a nyomukba ered, így kénytelenek lesznek megmenteni.

CategoriesEgyéb kategória