[HD-Filmek] Jurassic World Film 【2015】Magyarul Online

Rating: 6.6
Jurassic World

Jurassic World

Jurassic World Teljes Film Magyarul Huszonkét évvel a Jurassic Parkban történtek után Isla Nublaron végre megvalósul a dinoszaurusz park projekt, és az új látványosság Jurassic World néven megnyitja kapuit. Amikor azonban a tudósok különböző génekből egy új dinoszauruszt próbálnak létrehozni a laboratóriumban, katasztrófa történik, melynek következményei az egész szigetet érintik.

 • Kiadás: 2015-06-06
 • Termelés: Fuji Television Network / Amblin Entertainment / Legendary Entertainment / Universal Pictures / Dentsu / The Kennedy/Marshall Company /
 • Megjelenési dátum:US 2015-06-06
 • A film költségvetése:$150,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Jurassic World
 • Műfaj: Akció Kaland Sci-Fi Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Jurassic World teljes film

Néz Jurassic World Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Jurassic World film

Directeur de film et équipage derrière Jurassic World

 • Michael Crichton/Characters
 • Rick Jaffa/Screenplay
 • Amanda Silver/Screenplay
 • Steven Spielberg/Executive Producer
 • Frank Marshall/Producer
 • Colin Trevorrow/Director

Jurassic World – Filmszínészek és színésznő

 • Chris Pratt/Owen Grady
 • Bryce Dallas Howard/Claire Dearing
 • Irrfan Khan/Simon Masrani
 • Vincent D’Onofrio/Vic Hoskins
 • Nick Robinson/Zach Mitchell
 • Ty Simpkins/Gray Mitchell

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Jurassic World teljes film,néz Jurassic World film online ingyen HD, Letöltés Jurassic World teljes film 720p hd, Jurassic World film online ingyen magyar szöveggel, watch Jurassic World movie online full version, Jurassic World full movie download

Hasonló kategóriában

7.8

Jurassic Park

Jurassic Park

John Hammond, az excentrikus milliomos különleges szórakoztató-központ létesítésén munkálkodik. Csupán hónapokkal a tervezett megnyitás előtt meginvitál két jeles dinoszaurusz-szakértőt, Dr. Alan Grant-et és Dr. Ellie Sattlert a Costa Ricai szigetre, amely állítása szerint minden idők legeredetibb állatkertjének ad otthont – és ez valóban így is van. A DNS-kutatások előrehaladtával és egy kristályban konzerválódott szúnyog segítségével ugyanis sikerült klónozni jónéhány ősállatot, a Brachiosaurustól kezdve a Velociraptoron keresztül egészen a félelmetes Tyrannosaurus Rexig.

6.5

Cloverfield

Cloverfield

Rob egy New York-i fiatalember, aki nemsokára Japánba költözik. Barátai búcsú bulit rendeznek neki, amelyet Rob jó alkalomnak talál titkolt érzelmei bevallására és más elvarratlan szálak elvarrására. Az este azonban egészen váratlan fordulatot vesz, amikor a partizókkal teli terem hirtelen megrázkódik. A társaság elcsendesedik, meghallgatja a tévében a földrengésről tudósító híreket, majd kimennek a tetőre, hogy megnézzék, mekkora a pusztítás. Akkor azonban hatalmas robbanást pillantanak meg a távolban. Elmegy az áram, és mindenki pánikszerűen kimenekül a sötét utcára. A baráti társaságot emberi sikolyok és valamilyen mély, állatias morgás fogadja az utcán, ahol addigra minden megváltozott. A várost hatalmába kerítette valami, ami egy más világhoz tartozik, rettenetes és óriási.

6.7

King Kong

King Kong

A vállalkozó szellemű és kalandvágyó rendező, Carl Denham lelép a stúdiója vezetői elől, akik azzal fenyegetik, hogy nem adnak pénzt legújabb filmje befejezéshez. Carl gőzösre száll csapatával és az alkalmi főszereplőjével, Ann Darrow, állástalan színésznővel. Szingapúr helyett azonban Denham a misztikus, legendákkal övezett Koponya-szigeten akar forgatni. Denham azonban az újdonsült sztárjával, a kelletlen forgatókönyvírójával, valamint stábjával olyan kalandba keveredik az eldugott szigeten, amelyet a legmerészebb álmaikban sem tudtak elképzelni.

5.4

Hulk

Hulk

Bruce Banner genetikust az egyik kísérlet során súlyos gammasugárzás éri. A férfi különös változáson megy keresztül. Ha feldühítik, a testében felgyülemlő adrenalin hatására fékezhetetlen, zöld szörnyeteggé változik. A hihetetlen Hulk képében Bruce eleinte dühöngő őrültként viselkedik, idővel azonban megtanulja arra használni az erejét, hogy megvédje a gyengéket. A teremtmény elfogására a hadsereget is mozgósítják. Az akciót Banner egykori munkatársának, egyben barátnőjének az apja, Ross tábornok, és a rivális tudós, Glenn Talbot irányítja.

CategoriesEgyéb kategória