[HD-Filmek] Hupikék Törpikék: Az Elveszett Falu Film 【2017】Magyarul Online

Rating: 6.1
Hupikék törpikék: Az elveszett falu

Hupikék törpikék: Az elveszett falu

Hupikék törpikék: Az elveszett falu Teljes Film Magyarul A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik – és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló. Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek… és alig tudnak kikászálódni a csávából.

 • Kiadás: 2017-03-23
 • Termelés: Kerner Entertainment Company / Columbia Pictures / Sony Pictures Animation /
 • Megjelenési dátum:US 2017-03-23
 • A film költségvetése:$60,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Hupikék törpikék: Az elveszett falu
 • Műfaj: Kaland Animációs Vígjáték Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Hupikék törpikék: Az elveszett falu teljes film

Néz Hupikék törpikék: Az elveszett falu Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Hupikék törpikék: Az elveszett falu film

Directeur de film et équipage derrière Hupikék törpikék: Az elveszett falu

 • Jordan Kerner/Producer
 • Stacey Harman/Writer
 • Pamela Ribon/Writer
 • Kelly Asbury/Director
 • Peyo/Characters
 • Noelle Triaureau/Production Design

Hupikék törpikék: Az elveszett falu – Filmszínészek és színésznő

 • Demi Lovato/Smurfette (voice)
 • Rainn Wilson/Gargamel (voice)
 • Joe Manganiello/Hefty (voice)
 • Jack McBrayer/Clumsy (voice)
 • Danny Pudi/Brainy (voice)
 • Mandy Patinkin/Papa Smurf (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Hupikék törpikék: Az elveszett falu teljes film,néz Hupikék törpikék: Az elveszett falu film online ingyen HD, Letöltés Hupikék törpikék: Az elveszett falu teljes film 720p hd, Hupikék törpikék: Az elveszett falu film online ingyen magyar szöveggel, watch Hupikék törpikék: Az elveszett falu movie online full version, Hupikék törpikék: Az elveszett falu full movie download

Hasonló kategóriában

7.2

Gru

Gru

Az idilli kertvárosi miliőben, a fehér léckerítéses, rózsabokrokkal szegélyezett otthonok között áll egy fekete ház kiszáradt kerttel. A szomszédoknak sejtelmük sincs arról, hogy a ház alatt hatalmas, titkos búvóhely terül el. Fáradhatatlan, apró szolgáinak hadától körülvéve itt tervezi Gru a világtörténelem legnagyobb rablását. El fogja lopni a Holdat. (Igen, a Holdat!)Gru örömét leli mindenben, ami gonosz. Arzenáljában van zsugorsugár, fagyasztósugár, valamint földi és légi harci járművek, és leigáz mindenkit, aki az útjába áll. Mígnem egy nap szembe találja magát három árva kislány elképesztő akaraterejével, akik olyasmit látnak benne, amit eddig senki más: a potenciális apukát.A világ egyik legnagyobb gonosztevője most összeakad élete legnagyobb kihívásával: három kislánnyal, akiknek neve Margo, Edith és Agnes.

8

Agymanók

Agymanók

Egy átlagos kamaszt az érzelmei irányítanak. Öröm, szomorúság, félelem és düh mind együtt jár. Riley Anderson hétköznapi tizenkét éves lány, akinek az élete egy csapásra nagyot változik, amikor ő és a családja a békés kertvárosból San Franciscóba költöznek, az édesapja új állása miatt. A kislány életét, a tudatában emberi személyként élő érzelmek határozzák meg, akikre ugyancsak nagy hatást gyakorolnak a kelletlen változások. És, ha az érzelmek közt zavar támad, az mind-mind kivetül Riley-ra is. Ráadásul Riley leghatározóbb érzelme, Derű véletlenül nagy zűrzavart okoz a kislány fejében, ami immár nemcsak az érzelmeket, de Riley egész lényét is befolyásolhatja.

5.6

Halálos kitérő 2.

Halálos kitérő 2.

A Földet apokalipszis pusztította el. A néhány túlélő Nyugat-Virginia sűrű erdőségében talált menedéket a pusztulás elől. Ha életben akarnak maradni, csak magukra számíthatnak. Azt persze Nina, Jake és a többiek sem gondolták komolyan, hogy mindezt szó szerint kell érteni. Ők egy különleges valóságshow szereplői, melynek házigazdája a veterán Dale Murphy ezredes. A csapat tagjai hamarosan rájönnek, hogy nem csak a kiszavazás miatt csökken a létszám, gyilkos erő munkálkodik a háttérben. A környék a belterjes család vadászterülete, ahol nekik jutott a vad szerepe.

CategoriesEgyéb kategória