[HD-Filmek] Gru Film 【2010】Magyarul Online

Rating: 7.2
Gru

Gru

Gru Teljes Film Magyarul Az idilli kertvárosi miliőben, a fehér léckerítéses, rózsabokrokkal szegélyezett otthonok között áll egy fekete ház kiszáradt kerttel. A szomszédoknak sejtelmük sincs arról, hogy a ház alatt hatalmas, titkos búvóhely terül el. Fáradhatatlan, apró szolgáinak hadától körülvéve itt tervezi Gru a világtörténelem legnagyobb rablását. El fogja lopni a Holdat. (Igen, a Holdat!)Gru örömét leli mindenben, ami gonosz. Arzenáljában van zsugorsugár, fagyasztósugár, valamint földi és légi harci járművek, és leigáz mindenkit, aki az útjába áll. Mígnem egy nap szembe találja magát három árva kislány elképesztő akaraterejével, akik olyasmit látnak benne, amit eddig senki más: a potenciális apukát.A világ egyik legnagyobb gonosztevője most összeakad élete legnagyobb kihívásával: három kislánnyal, akiknek neve Margo, Edith és Agnes.

 • Kiadás: 2010-07-08
 • Termelés: Illumination Entertainment / Universal Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2010-07-08
 • A film költségvetése:$69,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Gru
 • Műfaj: Animációs Családi Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Gru teljes film

Néz Gru Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Gru film

Directeur de film et équipage derrière Gru

 • Pierre Coffin/Director
 • Chris Renaud/Director
 • Ken Daurio/Screenplay
 • Sergio Pablos/Story
 • Cinco Paul/Screenplay
 • Gregory Perler/Editor

Gru – Filmszínészek és színésznő

 • Steve Carell/Gru (voice)
 • Jason Segel/Vector (voice)
 • Russell Brand/Dr. Nefario (voice)
 • Julie Andrews/Gru’s Mother (voice)
 • Will Arnett/Mr. Perkins (voice)
 • Kristen Wiig/Miss Hattie (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Gru teljes film,néz Gru film online ingyen HD, Letöltés Gru teljes film 720p hd, Gru film online ingyen magyar szöveggel, watch Gru movie online full version, Gru full movie download

Hasonló kategóriában

7.2

Balerina

Balerina

A Franciaország távoli csücskében, egy árvaházban élő kis Félicie-nek egyetlen szenvedélye van: a tánc. Legjobb barátjával, a feltalálói babérokra törő Victorral vakmerő szökési tervüket végrehajtva Párizs felé veszik az irányt, a fények városába, ahol éppen csak belekezdtek az Eiffel-torony építésébe! Félicie-re sosem tapasztalt küzdelmek várnak; legjobb formáját kell hoznia és tanulnia kell hibáiból, hogy valóra váltsa legvadabb álmát: ő legyen a párizsi opera prímabalerinája.

6.9

Gru 2

Gru 2

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik.

6.8

Lemony Snicket - A balszerencse áradása

Lemony Snicket – A balszerencse áradása

“Ezek a könyvek a világ legszomorúbb könyvei közé tartoznak és ha a gyomrod nem bírja az olyasféle kellemetlenségeket, mint például egy fertelmes gonosztevő, egy halálos kígyó, a hideg uborkaleves vagy egy szörnyű tűzeset, akkor azt tanácsolom, olvass inkább vidám könyveket ezek helyett. De könyörgöm, attól függetlenül, hogy rászánod-e magad és az idődet vagy sem eme szörnyű történetek elolvasására, nagy zokogások és bánatos hajtépések közepette, tartsd őket nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon biztos helyen. Beleborzongok, ha arra gondolok, mi történne, ha az ellenségeimnek sikerülne megkaparintani őket, mielőtt el tudnék menni értük, hogy visszaszerezzem őket. Felhívom a figyelmedet arra, hogy amikor elmegyek a könyvekért, minden valószínűség szerint álruhában leszek. Illő tisztelettel Lemony Snicket”

6.1

A barátságos óriás

A barátságos óriás

Szofit egy nap az ágyából legnagyobb meglepetésére elragadja az hatalmas kéz. A lány már azt hiszi, véget ért rövidke élete, azonban mint kiderül, Habó, a lény, amely elragadta őt, nagyon is barátságos. Innen kapta nevét is. Amikor kiderül, hogy kilenc emberevő óriás veszélyezteti a világ rendjét, felkeresik az angol királynőt, hogy értesítsék őt a közelgő bajról.

CategoriesEgyéb kategória