[HD-Filmek] Anyátlanok – Életed Nagy Kalandja Felnőtté Válni Film 【2009】Magyarul Online

Rating: 6.4
Anyátlanok - Életed nagy kalandja felnőtté válni

Anyátlanok – Életed nagy kalandja felnőtté válni

Anyátlanok – Életed nagy kalandja felnőtté válni Teljes Film Magyarul Volt feleségét és fiát hátrahagyva Joe, az angol sportriporter Ausztráliában kezdett új életet egy másik asszony oldalán. Második házasságából is fia született. Boldogságuknak azonban vége szakad, amikor elveszíti a feleségét, Katyt. Joe egyedül marad a hatéves Artie-val. Az érzelmi veszteségen túl a férfinak nyakába szakadnak az otthoni gondok és a gyereknevelés feladata, amit alig tud összeegyeztetni a munkájával. Közben a szünidőre megérkezik a tinédzser Harry is. A problémákkal szembesülve Joe elhatározza, mindent megtesz azért, hogy jó apa váljon belőle.

 • Kiadás: 2009-09-25
 • Termelés: Australian Film Finance Corporation / BBC Films / Hopscotch Productions / Screen Australia / Southern Light Films / The South Australian Film Corporation / Tiger Aspect Productions /
 • Megjelenési dátum:AU 2009-09-25
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Anyátlanok – Életed nagy kalandja felnőtté válni
 • Műfaj: Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Anyátlanok – Életed nagy kalandja felnőtté válni teljes film

Néz Anyátlanok – Életed nagy kalandja felnőtté válni Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Anyátlanok – Életed nagy kalandja felnőtté válni film

Directeur de film et équipage derrière Anyátlanok – Életed nagy kalandja felnőtté válni

 • Scott Hicks/Director
 • Allan Cubitt/Adaptation
 • Simon Carr/Novel
 • Greig Fraser/Director of Photography
 • Hal Lindes/Original Music Composer
 • Scott Gray/Editor

Anyátlanok – Életed nagy kalandja felnőtté válni – Filmszínészek és színésznő

 • Clive Owen/Joe Warr
 • Laura Fraser/Katy Warr
 • Emma Booth/Laura
 • George MacKay/Harry Warr
 • Emma Lung/Mia
 • Natasha Little/Flick

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Anyátlanok – Életed nagy kalandja felnőtté válni teljes film,néz Anyátlanok – Életed nagy kalandja felnőtté válni film online ingyen HD, Letöltés Anyátlanok – Életed nagy kalandja felnőtté válni teljes film 720p hd, Anyátlanok – Életed nagy kalandja felnőtté válni film online ingyen magyar szöveggel, watch Anyátlanok – Életed nagy kalandja felnőtté válni movie online full version, Anyátlanok – Életed nagy kalandja felnőtté válni full movie download

Hasonló kategóriában

6.3

Önkívület

Önkívület

Damian, a dúsgazdag, nagy tiszteletben álló építész fényűző élete közel sem olyan tökéletes, mint elsőre látszik. Halálos betegséggel küzd, és napjai meg vannak számlálva. De talán nincs veszve minden számára. Egy nap egy különleges kutatásokat végző intézet, a Phoenix Biogenic embere felajánlja Damiannek, hogy ha szeretne tovább élni, radikális eljárással áthelyezik a tudatát egy fiatal, egészséges alanyba. Az üzletember igent mond az ajánlatra, és hamarosan új és fitt testben ébred. A középkorú, tapasztalt Damian ettől kezdve nagy kanállal eszi az életet: csinos nők, luxusautók és szórakozás töltik ki a hétköznapjait. Eleinte – mert a halhatatlanságnak ára van. Miután a gazdatest emlékei kezdenek a felszínre törni, Damian nyomozásba kezd, hogy kiderítse, kinek is vette át a helyét. Csakhogy azok, akiknek az újjászületését köszönheti, sötét titkot rejtegetnek a világ elől, és bármire képesek, hogy azt megőrizzék.

7.9

A boldogság nyomában

A boldogság nyomában

Chris Gardner mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban éljen. Ám a szerencse valahogy sosem szegődik mellé. Bár fáradhatatlanul próbál meggazdagodni, egyre szegényebbek lesznek, végül a felesége is elhagyja. A férfi magára marad az ötéves kisfiával. Chris ekkor kockázatos lépésre szánja el magát. Feladja állását, és jelentkezik egy bróker cég tanfolyamára. Miközben egyre mélyebbre merül a brókerkedés rejtelmeiben, pénz híján hamarosan várótermek, menhelyek lakói lesznek. Chris bízik abban, hogy jókedvvel, szeretettel minden bajt legyőznek.

7.6

Csillagainkban a hiba

Csillagainkban a hiba

Hazel Grace és Gus kamaszok, és sok mindenben hasonlítanak egymásra: a furcsát jobban szeretik az átlagosnál, ötletesen, szellemesen, felelőtlenül akarnak élni, és vonakodva, de beletörődnek, hogy az egymás iránt érzett szerelmük egészen új, különös utakra sodorja őket.Kapcsolatuk rendkívüli. Többek között azért, mert a súlyos rákbetegek önsegítő csoportjában ismerkednek meg; a lány elválaszthatatlan társa egy vontatható kis oxigénpalack, a srácnak pedig már amputálni kellett a lábát.Viharos szenvedélyeik elválaszthatatlanok attól a tudástól, hogy csak a szerelmük tart örökké – ők nem.

7.4

Éjszakai ragadozók

Éjszakai ragadozók

Susan Morrow, Los Angeles-i műkereskedő hihetetlen jómódban él férjével, Hutton Morrowval, ám mégsem érzi teljesnek az életét. Az egyik hétvégén Hutton elutazik az egyik szokásos és túlzottan gyakorta esedékes üzleti útjára, Susan pedig egy csomagot talál a postaládájában. A csomagban egy regényt van, melyet a volt férje, Edward Sheffield írt, akivel már évek óta nem beszélt. Este, egyedül az ágyban olvasni kezd. Susant olvasás közben mélyen megindítja Edward írása, és akarva-akaratlanul is felidézi a szerzővel közös szerelmi történetük legintimebb pillanatait. Megpróbál magába tekinteni, életének és karrierjének csillogó felszíne alá, és egyre inkább egyfajta bosszúként értelmezi a könyvet, melynek története arra kényszeríti, hogy átértékelje a döntéseit. Újraéled a szerelem, melyet elveszettnek hitt, és ahogy a történet halad, olyan felismerésre készteti, amely újraértelmezi a regény hősét és saját magát is.

CategoriesEgyéb kategória