[HD-Filmek…] A Bourne-ultimátum Film 【2007】Magyarul Online

Rating: 7.3
A Bourne-ultimátum

A Bourne-ultimátum

A Bourne-ultimátum Teljes Film Magyarul Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett. Nem riasztja a golyók zápora és a magasan képzett gyilkosok új nemzedéke sem. Egyetlen célja van: visszamenni a kezdetekig és kideríteni, ki is ő valójában. A kémsorozat legújabb fejezetében Bourne becserkészi a múltját, hogy meglelje a jövőjét. Moszkván, Párizson, Londonon, Tangeren és New York Cityn keresztül vezet az útja az igazi Jason Bourne felé, miközben megpróbálja kicselezni a zsarukat, szövetségi nyomozókat és Interpol ügynököket, akik már célba vették.

 • Kiadás: 2007-08-03
 • Termelés: Universal Pictures / The Kennedy/Marshall Company / Ludlum Entertainment / Motion Picture BETA Produktionsgesellschaft / Bourne Again /
 • Megjelenési dátum:DE 2007-08-03
 • A film költségvetése:$70,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A Bourne-ultimátum
 • Műfaj: Akció Dráma Rejtély Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A Bourne-ultimátum teljes film

Néz A Bourne-ultimátum Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A Bourne-ultimátum film

Directeur de film et équipage derrière A Bourne-ultimátum

 • Cedric Proust/Stunts
 • Frank Marshall/Producer
 • Patrick Crowley/Producer
 • Paul Greengrass/Director
 • Paul Sandberg/Producer
 • Tony Gilroy/Screenplay

A Bourne-ultimátum – Filmszínészek és színésznő

 • Matt Damon/Jason Bourne
 • Julia Stiles/Nicky Parsons
 • David Strathairn/Noah Vosen
 • Scott Glenn/Ezra Kramer
 • Paddy Considine/Simon Ross
 • Edgar Ramírez/Paz

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A Bourne-ultimátum teljes film,néz A Bourne-ultimátum film online ingyen HD, Letöltés A Bourne-ultimátum teljes film 720p hd, A Bourne-ultimátum film online ingyen magyar szöveggel, watch A Bourne-ultimátum movie online full version, A Bourne-ultimátum full movie download

Hasonló kategóriában

7.4

A Bourne-rejtély

A Bourne-rejtély

Eszméletlen, több sebből vérző férfit ment ki a Földközi-tengerből a halászhajó legénysége. Miután magához tér, nem emlékszik semmire. Nem tudja kicsoda, és hogyan került a tengerbe. Az egyetlen támpont a mikrofilm, amit az orvos operált ki a lapockája alól. Miután a férfi felgyógyul, a mikrofilmen olvasható zürichi bank neve és a számlaszám nyomán elindul, hogy kiderítse, kicsoda valójában. Zürichben nevet kap az ismeretlen férfi, ő lenne Jason Bourne. Jason Bourne, akit feltűnése pillanatától kezdve meg akarnak ölni. Menekülés közben találkozik Marie-vel, a német lánnyal.

7.3

A Bourne-csapda

A Bourne-csapda

Két évvel ezelőtt Jason Bourne azt hitte, sikerült elmenekülnie a múltja elől. Hiába tűnt el kedvesével együtt a világ szeme elől, sokaknak áll érdekében, hogy holtan lássák. A pár rejtőzködve él a kis faluban, amikor felbukkan egy ügynök. Mindent hátrahagyva elmenekülnek, ám Marie áldozatul esik üldözőinek. Egykori munkaadói, az Ügynökség emberei ugyanúgy Bourne nyomában vannak, mint a maffiózó zsoldjában álló bérgyilkos, a hajsza tehát ott folytatódik, ahol régen abbamaradt. A helyzet annyiban változik, hogy az ügynököt személyes bosszú is hajtja.

6.6

Végveszélyben

Végveszélyben

John Ryan titkosügynököt akarata ellenére főnöke ideiglenesen saját helyére előlépteti, ám hamarosan hálátlannak bizonyul politikai körökben. A kolumbiai drogkartellekre irányuló nyomozásai során bizonyos szálak egészen a Fehér Házig vezetnek. Az elnök egyik befolyásos barátja az összekötő kapocs. Ryan körül furcsa dolgok történnek, a főnöki szék egyáltalán nem életbiztosítás számára. Kolumbiába küldik, ahol merényletet kísérelnek meg ellene. Egy idő után összemosódik a barát és az ellenség fogalma.

7.3

Hideg nyomon

Hideg nyomon

Eltűnik a Boston melletti Dorchesterből a négyéves Amanda McCready. A rendőrségi nyomozás eredménytelenségét látva a kislány elkeseredett nagyszülei felbérelnek két magándetektívet. Nyomozása során Patrick Kenzie és Angie Gennaro egyre mélyebbre süllyed Boston árnyékvilágában, a drogosok, csalók és pedofilok birodalmába. Amikor a média felkapja az ügyet a két magánkopó kénytelen a helyi rendőrkapitány és a nagymenő zsaru, Remy Bressant segítségét kérni. Miközben megoldódni látszik az ügy, Patrick szörnyű titokra bukkan, ami erkölcsi dilemma elé állítja.

CategoriesEgyéb kategória