[HD-Filmek] Legendás állatok és Megfigyelésük Film 【2016】Magyarul Online

Rating: 7.4
Legendás állatok és megfigyelésük

Legendás állatok és megfigyelésük

Legendás állatok és megfigyelésük Teljes Film Magyarul Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. És talán meg is találja őket…A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.

 • Kiadás: 2016-11-16
 • Termelés: Heyday Films / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:GB 2016-11-16
 • A film költségvetése:$180,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Legendás állatok és megfigyelésük
 • Műfaj: Kaland Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Legendás állatok és megfigyelésük teljes film

Néz Legendás állatok és megfigyelésük Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Legendás állatok és megfigyelésük film

Directeur de film et équipage derrière Legendás állatok és megfigyelésük

 • J.K. Rowling/Screenplay
 • David Yates/Director
 • Brooke Dibble/Sculptor
 • Philippe Rousselot/Director of Photography
 • James Newton Howard/Original Music Composer
 • Mark Day/Editor

Legendás állatok és megfigyelésük – Filmszínészek és színésznő

 • Eddie Redmayne/Newt Scamander
 • Colin Farrell/Percival Graves
 • Katherine Waterston/Porpentina “Tina” Goldstein
 • Dan Fogler/Jacob Kowalski
 • Alison Sudol/Queenie Goldstein
 • Jon Voight/Henry Shaw Sr

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Legendás állatok és megfigyelésük teljes film,néz Legendás állatok és megfigyelésük film online ingyen HD, Letöltés Legendás állatok és megfigyelésük teljes film 720p hd, Legendás állatok és megfigyelésük film online ingyen magyar szöveggel, watch Legendás állatok és megfigyelésük movie online full version, Legendás állatok és megfigyelésük full movie download

Hasonló kategóriában

6.9

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

A történet 1927-ben játszódik, néhány hónappal azután, hogy Göthe segített elkapni Grindelwaldot. A gonosz varázsló megszökik a rabságból, és egyre több varázslót győz meg arról, hogy többet érnek, mint a muglik vagy magnixek: csak az a varázsló állíthatja meg, akit egykor legjobb barátjának tartott – Albus Dumbledore. De Dumbledore nem száll harcba kedves tanítványa, Göthe nélkül.

7.7

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter visszatér a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába, hogy folytassa a tanulmányait. Nem sejti, hogy élete legnehezebb kihívása vár rá. A tizennégy éves Harrynek akaratán kívül és nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre megmagyarázhatatlan módon egy ismeretlen nevezte be. Ám az iskolai verseny veszélyei elhalványulnak az immár bizonyossá váló tény mellett: Voldemort, a Sötét Nagyúr ismét színre lépett és nemcsak hatalmát nyerte vissza, hanem emberi alakját is.

7.7

Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész

Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész

Magukra maradtak: Harry, Ron és Hermione tanárai és legfőképpen Dumbledore segítsége nélkül vág neki a nagy feladatnak. Voldemort halhatatlanságának titka nyomába erednek, fel akarják kutatni és meg akarják semmisíteni a rejtélyes horcruxokat. A sötét erő nem kíméli őket, de az egész varázsvilágot sem. Bekövetkezik a legrosszabb, kitör a háború, a halálfalók Roxfortot és a Mágiaügyi Minisztériumot is az uralmuk alá hajtják. Bármerre járnak, a borzalom követi őket. És mindenütt Harry Pottert keresik, hogy a Nagyúr elé vigyék a fiút élve.

8.1

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész

Nincs tovább: Harry, Ron és Hermione immár nem kerülheti el a végső összecsapást. Mindannyian tudják, hogy ez az utolsó felvonás. A három jóbarát visszatér a Roxfortba, hogy felkutassa és elpusztítsa az utolsó horcruxot. Voldemort, aki egyre erősebb, uralma alá vonta a Mágiaügyi Minisztériumot és már Roxfort fölött is egyre nagyobb hatalma van, tudomást szerez a tervükről. A tét hatalmas, így nem is csoda, hogy mindent bevet a siker érdekében. Megkezdődik a Roxfort ostroma – és már soha többé, semmi nem lesz ugyanolyan, mint volt.

CategoriesEgyéb kategória