[HD-Filmek] A Barátságos óriás Film 【2016】Magyarul Online

Rating: 6.1
A barátságos óriás

A barátságos óriás

A barátságos óriás Teljes Film Magyarul Szofit egy nap az ágyából legnagyobb meglepetésére elragadja az hatalmas kéz. A lány már azt hiszi, véget ért rövidke élete, azonban mint kiderül, Habó, a lény, amely elragadta őt, nagyon is barátságos. Innen kapta nevét is. Amikor kiderül, hogy kilenc emberevő óriás veszélyezteti a világ rendjét, felkeresik az angol királynőt, hogy értesítsék őt a közelgő bajról.

 • Kiadás: 2016-06-01
 • Termelés: Walt Disney Pictures / Amblin Entertainment / Reliance Entertainment / Walden Media / The Kennedy/Marshall Company /
 • Megjelenési dátum:IN 2016-06-01
 • A film költségvetése:$140,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A barátságos óriás
 • Műfaj: Kaland Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A barátságos óriás teljes film

Néz A barátságos óriás Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A barátságos óriás film

Directeur de film et équipage derrière A barátságos óriás

 • Steven Spielberg/Director
 • Melissa Mathison/Screenplay
 • Roald Dahl/Story
 • Kathleen Kennedy/Executive Producer
 • John Madden/Executive Producer
 • Frank Marshall/Producer

A barátságos óriás – Filmszínészek és színésznő

 • Ruby Barnhill/Sophie
 • Mark Rylance/The BFG
 • Rebecca Hall/Mary
 • Jemaine Clement/Fleshlumpeater
 • Bill Hader/Bloodbottler
 • Penelope Wilton/The Queen

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A barátságos óriás teljes film,néz A barátságos óriás film online ingyen HD, Letöltés A barátságos óriás teljes film 720p hd, A barátságos óriás film online ingyen magyar szöveggel, watch A barátságos óriás movie online full version, A barátságos óriás full movie download

Hasonló kategóriában

5.9

Az arany iránytű

Az arany iránytű

Lyra Belacqua egy árva kislány, aki Oxford Jordan iskolájában, tudósok közöttéli nem éppen átlagos életét. Egy nap eltűnik az egyik barátja, ezért abiztonságos Oxfordot otthagyva, egy titokzatos nő segítségével útnak indul,hogy megkeresse a kisfiút. Lyra kalandos küzdelmei során csodálatosteremtményekkel találkozik, és gazemberekkel, akik nem azok, amikneklátszanak… és ott van a bűvös arany iránytű is, ami megválaszolbármilyen kérdést, ha a kérdező elég ügyes a válaszok megfejtésében. Hamarkiderül, hogy Lyrának nem csak a barátját kell megmentenie, hanem a világotirányító Magisztérium nevű tanáccsal is szembe kell szállnia, amely megpróbáltotális hatalmat kivívni magának az emberiség felett.

7

007 - Dr. No

007 – Dr. No

A brit titkosszolgálat ügynökét, James Bond-ot Jamaicába küldik, hogy egyik társuk meggyilkolásának ügyében nyomozzon. Érkezését nem fogadja egyöntetű örömrivalgás, de ennek ellenére Bond pillanatok alatt megtalálja a nyomokat, amin elindulhat a gyilkos felkutatására. Hamarosan egy titokzatos tudóshoz jut el, Dr. Nohoz, majd egyre váratlanabb szálak bonyolódnak az ügybe.

7.1

007 - Oroszországból szeretettel

007 – Oroszországból szeretettel

Bondot Isztambulba küldik azzal a megbízással, hogy a szovjet követségről lopjon el egy dekódert. Ezúttal nem a világ a tét. Csupán egy szovjet technikai csoda, egy kódfejtő szerkezet – a Lektor – amely azonban hatalmas veszélyt jelenthet a nagyhatalmakra, ha rossz kezekbe kerül. A Lektort nem csak a Brit Titkosszolgálat szeretné megkaparintani, hanem egy gátlástalan terrorista szervezet, a SPECTRE is. Egy egykori KGB ügynöknő és egy szovjet mestersakkozó ördögi tervet eszel ki, amelynek kulcsa James Bond. A sakkozó tökéletes logikával dolgoz ki minden lépést. Tudja, hogy Bond képes megszerezni a szerkezetet, tudja, hogy a 007-es nem képes ellenállni a szép nőknek, és tudja, hogy egy csapdába csalt ügynökkel könnyen elbánik a SPECTRE “ökle”, Red Grant. Bond persze időben rájön, hogy csapdába csalták – a gyönyörű csalinak mégsem képes ellenállni.

6.6

007 - Csak kétszer élsz

007 – Csak kétszer élsz

A legendás 007-es ügynök ezúttal különös üggyel és különös ellenféllel találja szemben magát. A látszólag minden hájjal megkent Blofeld egy kialudt vulkán mélyén rendezte be főhadiszállását, innen irányítja bombabiztos konspirációját. Egy rejtélyes űrhajó teljes legénységével együtt elragad egy Föld körül keringő űrállomást. Az eset több, mint gyanús. A szuperhatalmak nem tudják mire vélni a történteket, ezért felkészülnek a harmadik világháborúra. Ebben a helyzetben csupán egy ember segíthet: James Bond.

CategoriesEgyéb kategória