[HD-Filmek…] 3 Alagut és 2 Pokol Film 【2014】Magyarul Online

Rating: 4.5
3 alagut és 2 pokol

3 alagut és 2 pokol

3 alagut és 2 pokol Teljes Film Magyarul A Csendes-óceán északnyugati részén egy távoli kis szigetre látogatok egy csoportja érkezik. Azonnal kitör a pánik és az erőszak mikor rájönnek, hogy egy régi bunker és alagút rendszer van a szigeten, amely több mint 40 éve zavartalanul müködik. A vizsgálatok azt mutatják,hogy az eseményeket egy amerikai hadihajó okozta.Titkos küldetése az volt,hogy Afrikából visszatérve az évekkel korábban,kísértett a gonoszt elpusztitsa.Visszatérve a szigetre eltemették. A történet teljesen feledésbe merült. Mostanáig…..

 • Kiadás: 2014-06-06
 • Termelés:
 • Megjelenési dátum: 2014-06-06
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/3 alagut és 2 pokol
 • Műfaj: Thriller Horror

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz 3 alagut és 2 pokol teljes film

Néz 3 alagut és 2 pokol Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek 3 alagut és 2 pokol film

Directeur de film et équipage derrière 3 alagut és 2 pokol

 • Sean Gannon/Writer
 • James Becket/Director
 • John Rodsett/Producer

3 alagut és 2 pokol – Filmszínészek és színésznő

 • Sean Dryke/Tyler
 • Richard Gabai/Jack
 • Shawna Welsh/Diane Gould

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:3 alagut és 2 pokol teljes film,néz 3 alagut és 2 pokol film online ingyen HD, Letöltés 3 alagut és 2 pokol teljes film 720p hd, 3 alagut és 2 pokol film online ingyen magyar szöveggel, watch 3 alagut és 2 pokol movie online full version, 3 alagut és 2 pokol full movie download

Hasonló kategóriában

6.2

007 - Halálvágta

007 – Halálvágta

Max Zorin a komputerbáró nem elégszik meg azzal, hogy milliárdokat keressen a számítástechnikai piacon. Azt akarja, hogy cége legyen az egyetlen meghatározó erő az új iparágban. Ebben már csak a konkurencia, a kaliforniai Szilikon-völgyben virágzó high-tech üzemek akadályozzák, de talán már nem sokáig. Zorin azt tervezi, hogy az egyébként is veszélyeztetett környéken mesterségesen idéz elő olyan nagyerejű földrengést, amely pillanatok alatt elpusztítja a Szilikon-völgyet. James Bond indul Zorin megállítására.

7.5

Aranyhaj és a nagy gubanc

Aranyhaj és a nagy gubanc

A királyság legkeresettebb és egyben legsármosabb körözött banditája, Flynn Rider egy titokzatos toronyban próbál menedéket találni üldözői elől, ahol fogságba ejti 21 méteres mágikus aranyhajával a torony lakója, a gyönyörű és bátor Aranyhaj. Flynn felettébb kíváncsi fogvatartója eddig csak a megfelelő alkalomra várt, hogy az éveken át tartó rabságból szabadulhasson, és ez az alkalom, úgy tűnik, eljött. Alkut köt hát a jóképű tolvajjal, így kezdetét veszi egy kalandokkal teli utazás, melyen a furcsa párost elkíséri egy minden bajtól óva intő, túlságosan aggodalmaskodó kaméleon, egy szuperzsaru ló, és a mogorva-goromba kocsmagengszeterek bandája.

6.1

Rocktábor 2. - A záróbuli

Rocktábor 2. – A záróbuli

Készülj a táncra, mert megérkezett az év legnagyobb musical-szenzációja – méghozzá kibővített változatban, sosem látott jelenetekkel és dalokkal! Csatlakozz te is Mitchie-hez (Demi Lovato), Shane-hez, Nate-hez és Jasonhoz (a Jonas testvérek), plusz néhány vadonatúj tóparti táborlakóhoz – rengeteg zene, rengeteg táncmozdulat és rengeteg móka vár a Rocktábor folytatásában! Mitchie alig várja, hogy visszamehessen a Rocktáborba, és egész nyáron együtt zenélhessen a barátaival és Shane Grayjel, a szupersztárral. De a túlparton épült új tábor, a Csillagtábor komoly vetélytársakat toborzott – például az újonc Luke-ot (Matthew “Mdot” Finley) és Danát (Chloe Bridges). A bandák szenzációs csatájában a Rocktábor jövője forog kockán. Vajon a Csillagtábor látványos előadása és rámenős taktikája a nyerő, vagy a Rocktáborlakók zenéje, csapatmunkája és lelkesedése győzedelmeskedik?

6.4

Zorro álarca

Zorro álarca

Don Diego de la Vega, a titokzatos Zorro álarca mögé rejtőzve sikerrel vívta egyszemélyes harcát a vaskezű kormányzó, Don Rafael Montero és a spanyol uralom ellen. Egy suhintás az acélpengével, egy nagy Z betű, s már mindenki tudja, Zorro járt itt, hogy oltalmazza a gyengéket és kiszolgáltatottakat, s bosszút álljon az elszenvedett igazságtalanságokért. Ám e legyőzhetetlen, sebezhetetlen hős jelmeze hús-vér embert takar, akit a kormányzó végül mégis sarokba szorít és megfoszt mindattól, amiért él: a családjától és a szabadságtól. Megöli feleségét, magához veszi kislányát, őt magát börtönbe záratja. Mire húsz év multán sikerül megszöknie, már túl öreg ahhoz, hogy a legendás Zorro-álarcot újra felöltse. Pedig az elnyomás kegyetlenebb, mint valaha, s a kormányzó minden eddiginél sötétebb terveket forgat a fejében. A véletlen azonban útjába sodor egy útonállót, Alejandro Murrietát, akiben meglátja a lehetőséget, hogy sok tanulás és hosszas gyakorlás után örökébe léphessen.

CategoriesEgyéb kategória