[HD-Filmek…] Bye Bye Man: A Rettegés Neve Film 【2017】Magyarul Online

Rating: 5.2
Bye Bye Man: A rettegés neve

Bye Bye Man: A rettegés neve

Bye Bye Man: A rettegés neve Teljes Film Magyarul Amikor három diák beköltözik egy hangulatos, ódon házba nem messze az egyetemüktől, nem is sejtik, milyen hátborzongató titkokkal kell szembenézniük. Először furcsa érmékre, később egy baljóslatú üzenetre bukkannak egy éjjeliszekrény fiókjában. Majd miután szeánszot tartanak a házban, elszabadul a pokol: betegség, hallucinációk, és végül halál. Ráébrednek, hogy egy démoni lény át akarja venni a tudatuk felett az irányítást. A fiatalok felveszik a harcot a túlvilági ellenséggel, és közben minden erejükkel próbálják megőrizni a halálos titkot… De vajon létezik kiút az ördögi gondolatok útvesztőjéből?

 • Kiadás: 2017-01-12
 • Termelés: Los Angeles Media Fund (LAMF) / Intrepid Pictures / STX Entertainment /
 • Megjelenési dátum:US 2017-01-12
 • A film költségvetése:$7,400,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Bye Bye Man: A rettegés neve
 • Műfaj: Horror Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Bye Bye Man: A rettegés neve teljes film

Néz Bye Bye Man: A rettegés neve Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Bye Bye Man: A rettegés neve film

Directeur de film et équipage derrière Bye Bye Man: A rettegés neve

 • Stacy Title/Director
 • Robert Damon Schneck/Short Story
 • Jonathan Penner/Screenplay
 • Simon Horsman/Producer
 • Trevor Macy/Producer
 • Jeffrey Soros/Producer

Bye Bye Man: A rettegés neve – Filmszínészek és színésznő

 • Douglas Smith/Elliot
 • Lucien Laviscount/John
 • Cressida Bonas/Sasha
 • Doug Jones/The Bye Bye Man
 • Michael Trucco/Virgil
 • Leigh Whannell/Larry

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Bye Bye Man: A rettegés neve teljes film,néz Bye Bye Man: A rettegés neve film online ingyen HD, Letöltés Bye Bye Man: A rettegés neve teljes film 720p hd, Bye Bye Man: A rettegés neve film online ingyen magyar szöveggel, watch Bye Bye Man: A rettegés neve movie online full version, Bye Bye Man: A rettegés neve full movie download

Hasonló kategóriában

6.5

Boldog halálnapot!

Boldog halálnapot!

Tree csodálatosan beképzelt teremtés, aki egyetlen embert szeret feltétel nélkül: saját magát. Miután a születésnapján felébred aktuális egyéjszakás kalandja, Carter mellett, kénytelen rájönni, hogy élete gyökeres fordulatot vesz. Visszaszambázik a kolesz épületébe, ahol meghallgatja a szobatársa Lori és a dikákkör elnöke, Danielle epés megjegyzéseit, aztán beleveti magát a diákok megszokott életébe. Látszólag minden kerek, kerülgeti a szokásos aktivistákat az udvaron, flörtölget a tanárával, Gregoryval, mégis az a furcsa érzés vesz erőt rajta, hogy ezt a napot már átélte egyszer. Éppen lezárná a bizarr születésnapot, amikor brutálisan meggyilkolja egy álarcos idegen… aztán másnap újra ott ébred az egyetlen ember mellett, aki szintén hisz abban, hogy különös erők játékszerévé vált.

4.2

Legyél velem!

Legyél velem!

Egy Franciaországban élő arab pornószínész, Manu barátnőjével elindul füvezni a parkba. Három arra járó férfi elhatározza, hogy kihasználják védtelenségüket, és megerőszakolják őket. A barátnő sikoltozva ellenáll, ám Manu közönyösen tűri az erőszakot, amellyel elrontja a férfiak szórakozását, akik ott is hagyják őket. Manu bátyja megtudja, hogy húgát megerőszakolták és pisztolyt ránt, hogy bosszút álljon. A lány kikéri magának, hogy fivérét csak a bosszú érdekli, de azt meg sem kérdezi, ő hogy érzi magát. A vita hevében Manu fejbe lövi bátyját, s ezzel megkezdődik az ámokfutás.

6.8

A góré

A góré

Jacob Harlon sikeres üzletember élete egyik pillanatról a másikra összeomlik. A férfi részegen autóbalesetet okoz, amelyben meghal a barátja. Harlon rács mögé kerül, ahol szembesül a börtönélet erőszakos világával, sajátos szabályrendszerével. Miközben igyekszik alkalmazkodni az új szabályokhoz, amelyek a túlélését biztosítják, lassan elveszíti az identitását és kapcsolatát a korábbi életével, beleértve a feleségét és a fiát is. Hiába szabadul ki, a börtönbéli “barátainak” keze utoléri őt.

5.8

Carrie

Carrie

Carrie White egy szégyenlős fiatal lány, akinek nem megy könnyen a barátkozás. Osztálytársai is folyton ugratják, általában ő az élcelődés középpontja. Ráadásul otthon sem túl rózsás a helyzet, hiszen Carrie személyiségét nagyban befolyásolta bigott vallásos anyja, aki drákói szigorral neveli és minden külvilági hatás elől gondosan elzárja gyermekét.Közeledik a szalagavató bál, Carrie egyik osztálytársnője pedig gonosz tervet eszel ki, mellyel ismét (sőt, minden eddiginél jobban) megalázhatja a visszafogott lányt. Arról azonban fogalma sincs, hogy Carrie különleges képességek birtokában van. Telekinetikus erejének poklát pedig épp azok számára tartogatja, akik ártani akarnak neki.

CategoriesEgyéb kategória