[HD-Filmek] Kubo és A Varázshúrok Film 【2016】Magyarul Online

Rating: 7.7
Kubo és a varázshúrok

Kubo és a varázshúrok

Kubo és a varázshúrok Teljes Film Magyarul A történet hőse a jószívű Kubo, aki azzal keresi szerény kenyerét, hogy történeteket mesél a tengerparti városka lakóinak. Ám nyugodt élete egy csapásra a feje tetejére áll, amikor véletlenül megidéz egy szellemet a múltjából, aki alászáguld az egekből, hogy végrehajtson egy régi bosszút. A menekülni kényszerülő Kubo összeáll Majommal és Bogárral, és nekivág az izgalmas kalandnak, hogy megmentse családját, és megfejtse elesett apja rejtélyét, aki a világ legnagyobb szamurája volt. Varázserejű hangszere, a shamisen segítségével Kubónak istenekkel és szörnyekkel kell megvívnia, köztük a bosszúszomjas Hold Királlyal, és a gonosz lányikrekkel, hogy feltárja örökségének titkát, újra egyesítse családját és beteljesítse hősi végzetét.

 • Kiadás: 2016-08-18
 • Termelés: Focus Features / Laika Entertainment /
 • Megjelenési dátum:US 2016-08-18
 • A film költségvetése:$60,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Kubo és a varázshúrok
 • Műfaj: Animációs Kaland Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Kubo és a varázshúrok teljes film

Néz Kubo és a varázshúrok Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Kubo és a varázshúrok film

Directeur de film et équipage derrière Kubo és a varázshúrok

 • Travis Knight/Director
 • Thiago Calçado/Animation
 • Jeff Croke/Animation
 • Helen Duckworth/Modeling
 • Charles Greenfield/Animation
 • Sean Gregory/Animation

Kubo és a varázshúrok – Filmszínészek és színésznő

 • Art Parkinson/Kubo (voice)
 • Charlize Theron/Monkey (voice)
 • Rooney Mara/The Sisters (voice)
 • Matthew McConaughey/Beetle (voice)
 • Ralph Fiennes/Moon King (voice)
 • Brenda Vaccaro/Kameyo (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Kubo és a varázshúrok teljes film,néz Kubo és a varázshúrok film online ingyen HD, Letöltés Kubo és a varázshúrok teljes film 720p hd, Kubo és a varázshúrok film online ingyen magyar szöveggel, watch Kubo és a varázshúrok movie online full version, Kubo és a varázshúrok full movie download

Hasonló kategóriában

7.6

Harry Potter és a félvér herceg

Harry Potter és a félvér herceg

Roxfort körül egyre szaporodnak az árnyak. Pedig a hatodik osztályba lépő Harry Potter és barátai számára a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola mindennapjai is bőven elég izgalmat jelentenek nekik: Harry különleges titkokat hordozó bájital tankönyve, Ron barátnője és Hermione szerelme is épp elég titokzatos és ijesztő. De Harrynek egyre több oka van a félelemre. A halálfalók már mindenütt ott vannak, a dementor-támadások szaporodnak, és az iskola fölött megjelenik a Sötét Jegy. Dumbledore abban reménykedik, hogy védence megerősödhet, ha jobban megismeri az ellenfele múltját. De van veszély, amelyre ő sem készülhet fel.

7.7

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter visszatér a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába, hogy folytassa a tanulmányait. Nem sejti, hogy élete legnehezebb kihívása vár rá. A tizennégy éves Harrynek akaratán kívül és nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre megmagyarázhatatlan módon egy ismeretlen nevezte be. Ám az iskolai verseny veszélyei elhalványulnak az immár bizonyossá váló tény mellett: Voldemort, a Sötét Nagyúr ismét színre lépett és nemcsak hatalmát nyerte vissza, hanem emberi alakját is.

8.1

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész

Nincs tovább: Harry, Ron és Hermione immár nem kerülheti el a végső összecsapást. Mindannyian tudják, hogy ez az utolsó felvonás. A három jóbarát visszatér a Roxfortba, hogy felkutassa és elpusztítsa az utolsó horcruxot. Voldemort, aki egyre erősebb, uralma alá vonta a Mágiaügyi Minisztériumot és már Roxfort fölött is egyre nagyobb hatalma van, tudomást szerez a tervükről. A tét hatalmas, így nem is csoda, hogy mindent bevet a siker érdekében. Megkezdődik a Roxfort ostroma – és már soha többé, semmi nem lesz ugyanolyan, mint volt.

7.3

Doctor Strange

Doctor Strange

A világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget – egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye. Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként.

CategoriesEgyéb kategória