[HD-Filmek] Páncélba Zárt Szellem Film 【2017】Magyarul Online

Rating: 5.9
Páncélba zárt szellem

Páncélba zárt szellem

Páncélba zárt szellem Teljes Film Magyarul Az Őrnagy, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es Részleg egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit.

 • Kiadás: 2017-03-29
 • Termelés: Weying Galaxy Entertainment / Paramount / Shanghai Film Group / Reliance Entertainment / Arad Productions / Grosvenor Park Productions / Steven Paul Production / Huahua Media / Seaside Entertainment / DreamWorks /
 • Megjelenési dátum:AU 2017-03-29
 • A film költségvetése:$110,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Páncélba zárt szellem
 • Műfaj: Akció Sci-Fi Thriller Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Páncélba zárt szellem teljes film

Néz Páncélba zárt szellem Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Páncélba zárt szellem film

Directeur de film et équipage derrière Páncélba zárt szellem

 • William Wheeler/Screenplay
 • Cécile Bouquet/Researcher
 • Frédéric North/Aerial Coordinator
 • Rupert Sanders/Director
 • Masamune Shirow/Comic Book
 • Jamie Moss/Screenplay

Páncélba zárt szellem – Filmszínészek és színésznő

 • Scarlett Johansson/Major Mira Killian / Motoko Kusanagi
 • Pilou Asbæk/Batou
 • Michael Pitt/Kuze / Hideo
 • Chin Han/Togusa
 • Juliette Binoche/Dr. Ouélet
 • Takeshi Kitano/Chief Daisuke Aramaki

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Páncélba zárt szellem teljes film,néz Páncélba zárt szellem film online ingyen HD, Letöltés Páncélba zárt szellem teljes film 720p hd, Páncélba zárt szellem film online ingyen magyar szöveggel, watch Páncélba zárt szellem movie online full version, Páncélba zárt szellem full movie download

Hasonló kategóriában

7.9

Páncélba zárt szellem

Páncélba zárt szellem

A nem is olyan távoli jövőben az egyesült hálózatok a csillagokig nyúlnak. Elektronok cikáznak keresztül-kasul a világegyetemben. A fejlett technika azonban nem törölte el végleg a nemzetek közötti különbségeket. Mamoru Oshii, a különleges filmjeiről ismert japán rendező animációs kultuszfilmjében a komputer-világegyetem nem ismert tartományaiba kalauzolja el a műfaj szellemi kalandokra éhes rajongóit.”Ízig-vérig cyberpunk történet, szellemekkel, hackerekkel. ‘Vajon a cyberagy képes-e megteremteni saját szellemét?’ – kérdezi Kuszanagi, a hősnő. Azaz önnön replikánsát. Mert ha igen, akkor mi értelme embernek lenni? Amennyiben az új, születendő intelligencia a homo sapiens és a gép pozitív tulajdonságait egyesíti, igenis van – sugallja a film, jól példázva, hogy cyborg-félelmeink szép lassan a múlt homályába vesznek. Esetleg 2019 Új-Tokiójában már arra se emlékszünk, hogy léteztek egyáltalán.”

5.2

Blackhat

Blackhat

A globális kiberbűnözés világában játszódó film egy eltávozásra engedett elítélt sorsát követi nyomon, aki amerikai és kínai társaival egy magas szintű kiberbűnözői hálózatot üldöz Chicagótól Los Angelesig, Hongkongtól Dzsakartáig.

7.3

A tetovált lány

A tetovált lány

A titkok soká élnek. Negyven évvel ezelőtt egy családi ünnepség közben eltűnt a nagyhatalmú Vanger-klán egyik tagja, Harriet. Az idős milliárdos meg van róla győződve, hogy unokahúgát meggyilkolták, ezért felbérel egy állás nélkül maradt újságírót, hogy járjon utána az ügynek. A férfi nyomozni kezd, és segítséget is talál egy tehetséges komputerhacker személyében. Közös kutatásuk túl sok érdeket sért és rég eltemetett titkot fenyeget, és újabb gyilkosságra derít fényt.

7.5

A tetovált lány

A tetovált lány

Negyven esztendővel ezelőtt, egy családi összejövetel alkalmával titokzatos körülmények között eltűnt Harriet Vanger. A lány testét sohasem találták meg. A nagybátyja, Henrik meg van győződve arról, hogy Harrietet meggyilkolták, és a tettest a Vanger-klán tagjai között kell keresni. Megbízza a lecsúszott gazdasági újságírót, Mikael Blomkvistet, hogy próbálja meg kideríteni, mi történt. A férfi nem várt segítőtársra akad a tetovált hacker lány, Lisbeth személyében. Minél mélyebbre ás a furcsa páros a múltban, annál sötétebb és veszélyesebb dolgok kerülnek felszínre.

CategoriesEgyéb kategória