[HD-Filmek] X-Men: Sötét Főnix Film 【2019】Magyarul Online

Rating: 0
X-Men: Sötét Főnix

X-Men: Sötét Főnix

X-Men: Sötét Főnix Teljes Film Magyarul Az X-ek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel néznek szembe: tulajdon társukkal, Jean Greyjel. Egy űrbéli mentőakció során Jean csaknem életét veszti, mikor egy titokzatos kozmikus erő lecsap rá. Otthon ez az erő nem csupán megnöveli erejét, hanem sokkal labilisabbá is teszi. A benne lakozó idegennel viaskodva Jean olyan hatalmat enged szabadjára, amit nem csak hogy nem ért, de kontrollálni is képtelen. Ahogy egyre inkább kicsúszik lába alól a talaj, s olyanoknak árt, akik fontosak számára, lassan az X-Men összetartó erejét is kikezdi. A széthulló családnak újra egyesülnie kell – nem csak Jean megmentéséért, hanem bolygónk megvédéséért olyan idegen lényektől, akik Jean erejét fegyverként használnák és ezzel az egész galaxist uralmuk alá hajtanák.

 • Kiadás: 2019-02-05
 • Termelés: Marvel Entertainment / The Donners’ Company / 20th Century Fox / Genre Films /
 • Megjelenési dátum:US 2019-02-05
 • A film költségvetése:$190,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/X-Men: Sötét Főnix
 • Műfaj: Akció Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz X-Men: Sötét Főnix teljes film

Néz X-Men: Sötét Főnix Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek X-Men: Sötét Főnix film

Directeur de film et équipage derrière X-Men: Sötét Főnix

 • John Byrne/Comic Book
 • Simon Kinberg/Screenplay
 • Simon Kinberg/Producer
 • Lauren Shuler Donner/Producer
 • Chris Claremont/Comic Book
 • Simon Kinberg/Director

X-Men: Sötét Főnix – Filmszínészek és színésznő

 • Sophie Turner/Jean Grey / Dark Phoenix
 • James McAvoy/Charles Xavier / Professor X
 • Michael Fassbender/Erik Lensherr / Magneto
 • Jennifer Lawrence/Raven Darkholme / Mystique
 • Jessica Chastain/Lilandra Neramani
 • Nicholas Hoult/Hank McCoy / Beast

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:X-Men: Sötét Főnix teljes film,néz X-Men: Sötét Főnix film online ingyen HD, Letöltés X-Men: Sötét Főnix teljes film 720p hd, X-Men: Sötét Főnix film online ingyen magyar szöveggel, watch X-Men: Sötét Főnix movie online full version, X-Men: Sötét Főnix full movie download

Hasonló kategóriában

6.5

X-Men: Apokalipszis

X-Men: Apokalipszis

Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a ’80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni.X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.

6.2

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

7.8

Logan - Farkas

Logan – Farkas

2029-et járunk, a mutánsok szétszéledtek. A megfáradt, magányos Logan a mexikói határ szélén, egy porfészekben bujkál, alkoholba fojtva bánatát. Társa a száműzetésben a csavargó Caliban, és a beteg X professzor, akinek elméjét súlyos rohamok gyötrik. Egyik nap egy titokzatos nő keresi fel Farkast. Egy különös kislánnyal érkezett, akit Logannek kellene biztonságba juttatnia. És a sokat próbált harcos elindul, hogy egy utolsó, életre-halálra szóló küldetés során beteljesítse sorsát.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

CategoriesEgyéb kategória