[HD-Filmek] John Wick: 2. Felvonás Film 【2017】Magyarul Online

Rating: 6.9
John Wick: 2. felvonás

John Wick: 2. felvonás

John Wick: 2. felvonás Teljes Film Magyarul John Wick, a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost iktatott ki, újra ringbe száll. Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. És a legenda egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.

 • Kiadás: 2017-02-08
 • Termelés: Thunder Road Pictures / 87Eleven / Lionsgate /
 • Megjelenési dátum:US 2017-02-08
 • A film költségvetése:$40,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/John Wick: 2. felvonás
 • Műfaj: Thriller Akció Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz John Wick: 2. felvonás teljes film

Néz John Wick: 2. felvonás Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek John Wick: 2. felvonás film

Directeur de film et équipage derrière John Wick: 2. felvonás

 • Chad Stahelski/Director
 • Evan Schiff/Editor
 • Kevin Kavanaugh/Production Design
 • Saverio Sammali/Art Direction
 • Chris Shriver/Art Direction
 • Luca Mosca/Costume Design

John Wick: 2. felvonás – Filmszínészek és színésznő

 • Keanu Reeves/John Wick
 • Riccardo Scamarcio/Santino D’Antonio
 • Ian McShane/Winston
 • Laurence Fishburne/Bowery King
 • Common/Cassian
 • Ruby Rose/Ares

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:John Wick: 2. felvonás teljes film,néz John Wick: 2. felvonás film online ingyen HD, Letöltés John Wick: 2. felvonás teljes film 720p hd, John Wick: 2. felvonás film online ingyen magyar szöveggel, watch John Wick: 2. felvonás movie online full version, John Wick: 2. felvonás full movie download

Hasonló kategóriában

6.4

Project X - A buli elszabadul

Project X – A buli elszabadul

Kezdődhet a parti! Három végzős gimnazista elhatározza, hogy megszervezi a város legnagyobb buliját, és legnagyobb meglepetésükre, tervük valóra válik. A buli egyre nő, egyre vadabb lesz, és beszippant mindent és mindenkit, aki a közelébe kerül. Őrületes zenék, fantasztikus hangulat és gátlástalan poénok: az év legvadabb vígjátéka biztosan mindenkinek kedvet csinál a véget nem érő bulizáshoz.

7.1

Superbad - avagy miért ciki a szex?

Superbad – avagy miért ciki a szex?

A legtöbb, mondhatni mindegyik középiskolás srác gondolata a szex körül forog. Így van ezzel Evan és Seth is, az elmúlt négy esztendőt egymás társaságában és – gondolatban – szebbnél szebb, szexis csajokkal töltötték. Az ábrándozásnak azonban a suli befejezésével hamarosan vége szakad. Ráadásul kénytelenek szembenézni a szomorú ténnyel, szűzen fejezik be az évet. A váratlan bulimeghívás talán az utolsó lehetőség a két lúzer számára, hogy elveszítse azt, amije van. Evan és Seth mindent el is követ annak érdekében, hogy ez így legyen.

6.5

Sose hátrálj meg

Sose hátrálj meg

Jake Tyler új városba költözik a családjával. A fiatalember belekeveredik az illegális küzdelembe, amelyben különböző küzdősportok képviselői mérik össze erejüket. A harcban nincsenek szabályok, csak az számít, ki nyer. Bár Jake alulmarad az összecsapásban, nem engedik kiszállni. A családját és a barátait is veszély fenyegeti, ha nem vesz részt a következő menetben. Jake a veterán, visszavonult harcművészhez, Jean Roquához fordul segítségért, hogy felkészítse az összecsapásra. A kemény edzések után eljön a pillanat, amikor szembe kell néznie ellenfelével.

5

Spring Breakers - Csajok szabadon

Spring Breakers – Csajok szabadon

Négy szexi főiskolás lány (Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Rachel Korine, Ashley Benson) kitalálja, a tavaszi szünidőt Floridában tölti, és a kiruccanás finanszírozásának legtökéletesebb módja, ha kirabolnak egy gyorséttermet. Az akciót véghez is viszik, ám ez csak a kezdet. Egy vadabb buli után a törvény végül utoléri őket, börtönbe kerülnek.A másnapos csajok bikiniben kerülnek a bíró elé, ám váratlanul lerakja értük az óvadékot Alien (James Franco), a hírhedt helyi gengszter, aki szárnyai alá veszi a négy lányt, és bevezeti őket a történelem legvadabb tavaszi szüneti bulijába. A kívül durva, ám belül érzékeny Alien elnyeri a csajszik szívét, és egy új világot tár fel előttük, ám ahogy az lenni szokott, semmi sincs ingyen.

CategoriesEgyéb kategória