[HD-Filmek] Szárnyas Fejvadász 2049 Film 【2017】Magyarul Online

Rating: 7.4
Szárnyas fejvadász 2049

Szárnyas fejvadász 2049

Szárnyas fejvadász 2049 Teljes Film Magyarul Már 30 éve, hogy Rick Deckard, a szárnyas fejvadász eltűnt a színről. K ügynök felfedez egy régi titkot, ami a társadalmat totális káoszba taszíthatja. Az információ arra készteti a rendőrt, hogy felkeresse Deckardot, s együtt tegyenek valamit.

 • Kiadás: 2017-10-04
 • Termelés: Torridon Films / 16:14 Entertainment / Scott Free Productions / Columbia Pictures / Alcon Entertainment / Thunderbird Entertainment / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:CA 2017-10-04
 • A film költségvetése:$150,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Szárnyas fejvadász 2049
 • Műfaj: Sci-Fi Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Szárnyas fejvadász 2049 teljes film

Néz Szárnyas fejvadász 2049 Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Szárnyas fejvadász 2049 film

Directeur de film et équipage derrière Szárnyas fejvadász 2049

 • Denis Villeneuve/Director
 • Hampton Fancher/Story
 • Hampton Fancher/Screenplay
 • Roger Deakins/Director of Photography
 • Michael Green/Screenplay
 • Dana Belcastro/Co-Producer

Szárnyas fejvadász 2049 – Filmszínészek és színésznő

 • Ryan Gosling/K
 • Harrison Ford/Rick Deckard
 • Ana de Armas/Joi
 • Robin Wright/Lt. Joshi
 • Sylvia Hoeks/Luv
 • Mackenzie Davis/Mariette

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Szárnyas fejvadász 2049 teljes film,néz Szárnyas fejvadász 2049 film online ingyen HD, Letöltés Szárnyas fejvadász 2049 teljes film 720p hd, Szárnyas fejvadász 2049 film online ingyen magyar szöveggel, watch Szárnyas fejvadász 2049 movie online full version, Szárnyas fejvadász 2049 full movie download

Hasonló kategóriában

7.9

Szárnyas fejvadász

Szárnyas fejvadász

2019-et írunk. Egy speciális osztaghoz tartozó Deckard éppen visszavonulni készül, amikor újabb feladatot kap. Öt replikáns eltérített egy űrhajót, hogy visszatérjenek a Földre és megkeressék megalkotójukat: az életüket szeretnék meghosszabbítani. Deckard feladata, hogy megakadályozza ezt, felkutassa és végezzen a replikánsokkal. A film az egyik legismertebb és legjobban sikerült sci-fi a film világában. Rengeteg kérdést feltesz: Mit jelent emberenek lenni? Mi az élet értelme? A válaszokat azonban a nézőre bízza.

7.4

Upgrade - Javított verzió

Upgrade – Javított verzió

Egy férfi feleségét meggyilkolják egy rablás során, míg ő deréktól lefelé lebénul. Egy új, kísérleti technológiának köszönhetően mesterséges intelligenciával ellátott implantátumot kap, mely lehetővé teszi, hogy újra a saját lábára álljon. Ez azonban még korántsem minden! A férfi új képességeinek birtokában kegyetlen és véres bosszú-hadjáratra indul.

6.8

Mátrix - Újratöltve

Mátrix – Újratöltve

Mi történne, ha a prófécia igaznak bizonyulna? Mi lenne, ha holnap véget érne a harc? Thomas “Neo” Anderson (Keanu Reeves) úgy dönt, szembenéz a kérdéssel, amelyet Morpheus (Laurence Fishburne) és Trinity (Carrie-Anne Moss) sugallt neki. Elindul, hogy felkutassa és megismerje az igazságot, és értelmét kiszabadítsa a Mátrix rabságából.A trilógia második epizódjában Neo elhatározza, hogy a benne rejlő erőket még jobban uralma alá hajtja. A gépek hadserege támadást indít Zion városa ellen. Órák kérdése csupán, hogy a Föld utolsó ember uralta területét is elfoglalják az emberiség elpusztítására beprogramozott gépek. Morpheusnak azonban sikerül felráznia Zion polgárait, és meggyőznie őket arról, hogy be fog teljesülni a jóslat, és a Kiválasztott véget fog vetni a gépekkel vívott háborúnak. Szerelmükkel és egymásba vetett hitükkel felvértezve Neo és Trinity úgy döntenek, visszatérnek a Mátrixba, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket latba vetve szembeszálljanak a zsarnoksággal.

5.9

Terminátor - Megváltás

Terminátor – Megváltás

A világvége után, a civilizáció romjai között az emberek még tartják utolsó állásaikat. John Connor tudja, hogy az ő dolga az emberiség szabadságharcának élére állni. Ám a jövő nem olyan, mint amilyenre számított – a jóslatok nem teljesednek be, és ez részben a rejtélyes Marcus Wright megjelenésének köszönhető. A férfi maga sem érti, hogy került 2018-ba, legutolsó emléke az, hogy a halálos ítéletének végrehajtására vár. Connor nem tudja, a jövőből vagy a múltból érkezett-e a jövevény, de azt sejti, hogy fontos feladata van.A két férfi párhuzamos utakat jár: kalandok hosszú során keresztül mindketten eljutnak a világot uralma alá hajtó, terminátor-hadsereget irányító Skynet központjába, ahol együtt néznek szembe azzal a borzasztó titokkal, amely az emberiség teljes pusztulásához vezethet.

CategoriesEgyéb kategória