[HD-Filmek] Baywatch Film 【2017】Magyarul Online

Rating: 6
Baywatch

Baywatch

Baywatch Teljes Film Magyarul A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal. Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.

 • Kiadás: 2017-05-12
 • Termelés: Uncharted / Paramount / Flynn Picture Company / Fremantle Productions / Seven Bucks Productions / Skydance Media / The Montecito Picture Company /
 • Megjelenési dátum:US 2017-05-12
 • A film költségvetése:$69,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Baywatch
 • Műfaj: Akció Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Baywatch teljes film

Néz Baywatch Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Baywatch film

Directeur de film et équipage derrière Baywatch

 • Damian Shannon/Screenplay
 • Seth Gordon/Director
 • Dayna Pink/Costume Design
 • Ben Clerveaux/Set Decoration
 • Mariel Dolgicer/Set Decoration
 • Jennifer M. Gentile/Set Decoration

Baywatch – Filmszínészek és színésznő

 • Dwayne Johnson/Mitch Buchanan
 • Zac Efron/Matt Brody
 • Alexandra Daddario/Summer Quinn
 • Kelly Rohrbach/C.J. Parker
 • Priyanka Chopra/Victoria Leeds
 • Jon Bass/Ronnie Greenbaum

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Baywatch teljes film,néz Baywatch film online ingyen HD, Letöltés Baywatch teljes film 720p hd, Baywatch film online ingyen magyar szöveggel, watch Baywatch movie online full version, Baywatch full movie download

Hasonló kategóriában

5.9

Meg – Az őscápa

Meg – Az őscápa

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.

7.2

A mélység titka

A mélység titka

Megszakad az összeköttetés az egyik amerikai nukleáris tengeralattjáróval. Még az is lehet, hogy az oroszok keze van a dologban. Fölkutatására a közelben tartózkodó víz alatti olajfúró bázis személyzete kap utasítást. A felszínen eközben nemzetközi válság alakul ki és tovább rontja a helyzetet, hogy akik tisztázhatnák a félreértést, a vihar miatt a mélyben rekednek. Az idő múlik, fogytán a levegő, a tetejébe még különös esemény is történik. Odalent valami olyasmi várakozik némán, amit még nem látott emberi szem. A kutatók egy idegen civilizációra bukkannak.

6.7

Spongyabob - A mozifilm

Spongyabob – A mozifilm

Ó, az a kellemes, nyugodt élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás, és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Ám a világ hamarosan megláthatja, mennyire be tud durvulni a helyzet a víz alatti paradicsomban, amit Spongyabob Kockanadrág az otthonának nevez. Amikor ő és legjobb barátja, a kelekótya Patrick egy nagyszabású kalandba vágnak, hogy felkutassák Neptunusz király ellopott koronáját, és keresztülhúzzák a gaz Plankton diktátori terveit, Spongyabob azon kapja magát, hogy egy szendvicset vezet azon a kiszámíthatatlan úton, ahol felfedez új világokat, veszedelmes szörnyetegeket, no meg azt, hogy gyereknek lenni végeredményben nem is olyan rossz dolog.

6.6

A tenger szívében

A tenger szívében

A természet visszavág. Egy feldühödött, óriási ámbráscet a Csendes óceán déli részén rátámad az Essex nevű amerikai bálnavadászhajóra, és a 238 tonnás vitorlás elsüllyed. A húsztagú legénység három csónakban vág neki a végtelen víznek. Félnek, hogy az útjukba eső szigeteken kannibálokkal találkoznak, ezért a Dél-Amerikai partot veszik célba. 3000 mérföldnyi út áll előttük.

CategoriesEgyéb kategória