[HD-Filmek] Atomszőke Film 【2017】Magyarul Online

Rating: 6.3
Atomszőke

Atomszőke

Atomszőke Teljes Film Magyarul A történet szerint a brit titkosszolgálat gyöngyszemét, az MI6 szexi és vad kémistennőjét egy nem mindennapi feladattal bízzák meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy titkosügynököket tartalmazó listát, amire a KGB is feni a fogát. A dögös hírszerző felveszi a kapcsolatot a helyi beépített ügynökkel és belevetik magukat a munkába. Na, de vajon kiben bízhatnak meg, kinek is dolgoznak valójában?!

 • Kiadás: 2017-07-26
 • Termelés: Focus Features / Denver and Delilah Productions / 87Eleven / Sierra / Affinity / Closed on Mondays Entertainment / T.G.I.M. Films / Film i Väst /
 • Megjelenési dátum:SE 2017-07-26
 • A film költségvetése:$30,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Atomszőke
 • Műfaj: Akció Rejtély Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Atomszőke teljes film

Néz Atomszőke Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Atomszőke film

Directeur de film et équipage derrière Atomszőke

 • David Leitch/Director
 • Kurt Johnstad/Screenplay
 • Antony Johnston/Comic Book
 • Nick Meyer/Executive Producer
 • Elísabet Ronaldsdóttir/Editor
 • Charlize Theron/Producer

Atomszőke – Filmszínészek és színésznő

 • Charlize Theron/Lorraine Broughton
 • James McAvoy/David Percival
 • Sofia Boutella/Delphine Lasalle
 • Eddie Marsan/Spyglass
 • Toby Jones/Eric Gray
 • John Goodman/Emmett Kurzfeld

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Atomszőke teljes film,néz Atomszőke film online ingyen HD, Letöltés Atomszőke teljes film 720p hd, Atomszőke film online ingyen magyar szöveggel, watch Atomszőke movie online full version, Atomszőke full movie download

Hasonló kategóriában

6.8

A góré

A góré

Jacob Harlon sikeres üzletember élete egyik pillanatról a másikra összeomlik. A férfi részegen autóbalesetet okoz, amelyben meghal a barátja. Harlon rács mögé kerül, ahol szembesül a börtönélet erőszakos világával, sajátos szabályrendszerével. Miközben igyekszik alkalmazkodni az új szabályokhoz, amelyek a túlélését biztosítják, lassan elveszíti az identitását és kapcsolatát a korábbi életével, beleértve a feleségét és a fiát is. Hiába szabadul ki, a börtönbéli “barátainak” keze utoléri őt.

6.3

Salt ügynök

Salt ügynök

Evelyn A. Salt a CIA alkalmazottja, de egy szovjet disszidens felismeri benne az oroszok kémjét: azt állítja, hogy Salt alvó ügynök, aki évek óta arra vár, hogy feladatot kapjon igazi munkaadóitól, és most el is jött az ideje. Hamarosan az USA-ba látogat az orosz elnök, őt kell majd megölnie.Salt főnökei nem bíznak semmit a véletlenre: azonnal lecsapnának addigi emberükre, ám van egy baj vele: túl jól képezték ki. Az ügynök kicsúszik a gyűrűből, és elmenekül. Az egész CIA a nyomába veti magát, ő pedig a saját és a férje életét is kockáztatja, hogy bebizonyítsa: valaki más az áruló.

6.4

007 - Gyémántok az örökkévalóságnak

007 – Gyémántok az örökkévalóságnak

Az angol titkosszolgálat ásza, James Bond most a legnagyobb maffiaszervezetek által kézben tartott gyémántcsempész-hálózatot próbálja felgöngyölíteni, de úgy látszik, ezzel az üggyel alaposan meggyűlik a baja. Rájön, hogy a gyémántok holttestek belsejében érkeznek az országba, és egy krematóriumban kerülnek elő a hamvakból. Bond is “beszáll az üzletbe”. Éppen az egyik csempész koporsója mellett “gyászol”, és várja, hogy előkerüljenek a drágakövek. De amikor átvenné az urnát, valaki hátulról leüti. Szűk faládában tér magához. Kinyitja a szemét, hallja, hogy mögötte becsukódik egy nehéz vasajtó és megérzi az égett fa szagát. Vajon tényleg így végezné egy szuperkém?

6.4

Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk

Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk

A miami drog-nyomozók, Marcus Burnett (Martin Lawrence) és Mike Lowrey (Will Smith) egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként próbálják megakadályozni, hogy Miamit ellepje az extasy. Tapia (Jordi Mollá), a könyörtelen drogbáró ellenőrzése alá akarja vonni az egész város jól jövedelmező drogkereskedelmét, nem kímélve senkit, aki az útjába kerül. Bonyolítja a helyzetet, hogy Marcus gyönyörű húga, Syd (Gabrielle Union), aki mellesleg titkos ügynök, egész véletlenül az események sűrűjébe keveredik, és igen kínos, sőt kockázatos helyzetbe hozza hőseinket.

CategoriesEgyéb kategória