[HD-Filmek] Underworld: Vérözön Film 【2016】Magyarul Online

Rating: 5.4
Underworld: Vérözön

Underworld: Vérözön

Underworld: Vérözön Teljes Film Magyarul A vámpírok és vérfarkasok háborúja talán sosem ér véget. De hozhat még néhány váratlan fordulatot. Selene egyszerre próbálja túlélni a lycan klánok brutális támadásait és az őt eláruló vámpírok ostromát.Kevesen állnak az ő oldalán, de azt a néhány férfit most arról próbálja meggyőzni, hogy békét kell teremteniük – még akkor is, ha nem értenek semmi máshoz, mint a háborúhoz, és akkor is, ha az csak egy módon születhet meg: a végső, legnagyobb áldozat kell hozzá.

 • Kiadás: 2016-11-24
 • Termelés: Lakeshore Entertainment / Screen Gems / Sketch Films /
 • Megjelenési dátum:US 2016-11-24
 • A film költségvetése:$35,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Underworld: Vérözön
 • Műfaj: Akció Fantasy Horror Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Underworld: Vérözön teljes film

Néz Underworld: Vérözön Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Underworld: Vérözön film

Directeur de film et équipage derrière Underworld: Vérözön

 • Anna Foerster/Director
 • Kevin Grevioux/Characters
 • Danny McBride/Characters
 • Len Wiseman/Characters
 • Kyle Ward/Story
 • Anna Foerster/Executive Producer

Underworld: Vérözön – Filmszínészek és színésznő

 • Kate Beckinsale/Selene
 • Theo James/David
 • Tobias Menzies/Marius
 • Lara Pulver/Semira
 • Bradley James/Varga
 • Peter Andersson/Vidar

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Underworld: Vérözön teljes film,néz Underworld: Vérözön film online ingyen HD, Letöltés Underworld: Vérözön teljes film 720p hd, Underworld: Vérözön film online ingyen magyar szöveggel, watch Underworld: Vérözön movie online full version, Underworld: Vérözön full movie download

Hasonló kategóriában

6.3

Underworld: A vérfarkasok lázadása

Underworld: A vérfarkasok lázadása

A vámpírok és a farkasemberek egyaránt az éjszaka teremtményei. Évszázadokkal korábban a farkasemberek a sötét világ arisztokratáinak szolgálatában álltak. Ám a szörnyetegek az öntudatos Lucian vezetésével letépik rabláncukat és szembeszállnak egykori uraikkal. Az összecsapást az robbantja ki, hogy Viktor, a gonosz vámpírkirály lánya, a gyönyörű Sonja beleszeret Lucianba. Az apa persze rossz szemmel nézi mindezt. Kegyetlen és véres háború veszi kezdetét. A harcmező mindkét oldalán vérszomjas fenevadak sorakoznak, hogy megvívják mindent eldöntő csatájukat.

6.6

Kung Fu Panda 3.

Kung Fu Panda 3.

A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozikelveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett paradicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él. És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg. Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

7.9

Kill Bill

Kill Bill

A Menyasszony egykor hírhedt bérgyilkosnő volt, egy világklasszis női bérgyilkos-csapat tagja. Ám terhes lett és férjhez akart menni, de a főnök ezt nem hagyhatta. Az esküvője napján a csapat vezetője, Bill mindenkit lemészárol. A Menyasszony utolsó szavaival tudatja Bill-lel, hogy várandós, és az ő gyerekét hordja szíve alatt. A nő nem hal bele a fejlövésbe, hanem ötévi kóma után véres bosszút esküszik főnöke és egykori csapattársai ellen. Senki nem tudhatja, mikor fog következni a listán. Csak egy biztos: Bill lesz az utolsó a sorban.

6.7

Underworld

Underworld

Évszázadok hosszú során át két faj fejlődött ki, valahol az emberi kultúra mélységeiben rejtőzködve – az arisztokratikus, kifinomult Vámpírok és a brutális, vadállatias Lycanok. Az emberek számára a létezésük csupán egy mítosz suttogása. De egymás számára egy életen át halálos riválisok ők, akik titkos háborúra esküdtek fel egymás ellen, háborúra mindaddig, míg végül csak az egyik faj marad majd életben. A folyamatosan zajló küzdelem közben egy Vámpír harcos, Selene egy Lycan összeesküvés nyomára bukkan: egy embert, egy fiatal, az egész háborúról mit sem sejtő “földi” orvost akarnak túszul ejteni. A harcos vámpírlány mindenhová követi Michaelt, s közben azon kapja magát, hogy eddig soha nem tapasztalt kötődést érez a férfi iránt. Ahogy Selene minden követ megmozgat, hogy megmentse Michaelt és felderítse a férfit fenyegető Lycan összeesküvést, a vámpírlány olyan titok nyomára bukkan, amelynek félelmetes következményei vannak mindkét törzs számára.

CategoriesEgyéb kategória