[HD-Filmek] Wolf Creek 3 Film 【2019】Magyarul Online

Rating: 0
Wolf Creek 3

Wolf Creek 3

Wolf Creek 3 Teljes Film Magyarul

  • Kiadás: 2019-12-31
  • Termelés: Screen Australia / Emu Creek Pictures / Screen Queensland / Village Roadshow Pictures /
  • Megjelenési dátum:AU 2019-12-31
  • A film költségvetése:$0.00
  • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Wolf Creek 3
  • Műfaj: Horror Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Wolf Creek 3 teljes film

Néz Wolf Creek 3 Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Wolf Creek 3 film

Directeur de film et équipage derrière Wolf Creek 3

  • Greg McLean/Director
  • Greg McLean/Writer
  • Greg McLean/Producer

Wolf Creek 3 – Filmszínészek és színésznő

  • John Jarratt/Mick Taylor

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Wolf Creek 3 teljes film,néz Wolf Creek 3 film online ingyen HD, Letöltés Wolf Creek 3 teljes film 720p hd, Wolf Creek 3 film online ingyen magyar szöveggel, watch Wolf Creek 3 movie online full version, Wolf Creek 3 full movie download

Hasonló kategóriában

6.1

Éjféli leszámolás

Éjféli leszámolás

Warren Stacy mániákus gyilkos. Brutális kegyetlenséggel végez azokkal a nőkkel, akik visszautasítják a szexuális közeledését. Két Los Angeles-i nyomozó, Leo Kessler és Paul McAnn nyomoz az ügyben. Nehéz dolguk van. Hiába jutnak el Stacyhez, a férfinak megdönthetetlen alibije van, és semmilyen bizonyíték nincs ellene. Kesslernek meggyőződése, hogy Stacy az embere. A társa ellenkezése dacára hamis bizonyítékokat gyárt annak érdekében, hogy elkaphassa. Stacy bosszúból lemészárolja Kessler lányának három barátnőjét. És most már Laurie élete a tét.

5.3

Köpök a sírodra 3

Köpök a sírodra 3

A történetünk hősnője ismét Jennifer Hills, aki miután lemészárolta az őt megerőszakoló férfiakat, Los Angelesben próbál meg új életet kezdeni. Azonban minden sarkon szexuális bűnözőket vizionál maga elé és a múltja se hagyja nyugodni. Emiatt meglátogat egy csoportterápiát, ahol összebarátkozik egy másik nővel. Igen, ám, de újdonsült ismerőse segítségével ismét az önbíráskodás útjára lép és gonosz, szexuális bűnözőkre kezd vadászni.

6.3

Holtbiztos tipp

Holtbiztos tipp

Egy drogfüggő rocksztár, halála utáni nyomozás során különös, morbid szerencsejátékra derül fény, mely felütötte a fejét San Francisco utcáin. A játék lényege, hogy nyolc híresség nevét felírják egy listára, és arra lehet fogadásokat kötni, hogy a listáról kit gyilkolnak meg először. Ugyanezen a listán szerepel annak az angol rendezőnek a neve is, aki a meggyilkolt zenésszel halála előtt videoklipet forgatott, és a bizonyítékok többsége az ő bűnösségére utal. Ám Harry úgy véli, a dolog nem lehet ilyen egyszerű. Sajátos módszereivel veti bele magát a nyomozásba, melynek a tétje hamarosan megváltozik számára: kiderül ugyanis, hogy az ő neve is felkerült a listára.

7.5

Piszkos Harry

Piszkos Harry

A helyszín San Francisco, ahol egy Skorpió nevű elvetemült gazember toronyházak tetejéről már két embert lőtt le távcsöves puskájával, és újabb rémtettekkel fenyegetőzik, ha a város nem fizet. Az ügyet Harry Callahanre bízzák, akinek eszköz nem számít, csak a cél: Skorpió kézre kerítése.

CategoriesEgyéb kategória