[HD-Filmek] Sully – Csoda A Hudson Folyón Film 【2016】Magyarul Online

Rating: 7
Sully - Csoda a Hudson folyón

Sully – Csoda a Hudson folyón

Sully – Csoda a Hudson folyón Teljes Film Magyarul A film igaz történetet dolgoz fel: Chesley “Sully” Sullenberger kapitány 2009. január 15-én New York fölött, egy madarakkal való ütközés után a Hudson folyóra tett le csodával határos módon egy utasszállító gépet, megmentve ezzel 155 ember életét. Az eset médiaszenzáció lett, ám a repülésügyi vizsgálat több szakmai hibára is rámutatott, ami miatt Sully kapitány végül nyugdíjba vonult.

 • Kiadás: 2016-09-07
 • Termelés: Malpaso Productions / FilmNation Entertainment / Flashlight Films / Warner Bros. Pictures / RatPac-Dune Entertainment / The Kennedy/Marshall Company /
 • Megjelenési dátum:US 2016-09-07
 • A film költségvetése:$60,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Sully – Csoda a Hudson folyón
 • Műfaj: Dráma Történelmi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Sully – Csoda a Hudson folyón teljes film

Néz Sully – Csoda a Hudson folyón Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Sully – Csoda a Hudson folyón film

Directeur de film et équipage derrière Sully – Csoda a Hudson folyón

 • Clint Eastwood/Director
 • Clint Eastwood/Producer
 • Frank Marshall/Producer
 • Blu Murray/Editor
 • Chesley Sullenberger/Book
 • Jeffrey Zaslow/Book

Sully – Csoda a Hudson folyón – Filmszínészek és színésznő

 • Tom Hanks/Chesley ‘Sully’ Sullenberger
 • Aaron Eckhart/Jeff Skiles
 • Laura Linney/Lorraine Sullenberger
 • Anna Gunn/Elizabeth Davis
 • Autumn Reeser/Tess Soza
 • Holt McCallany/Mike Cleary

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Sully – Csoda a Hudson folyón teljes film,néz Sully – Csoda a Hudson folyón film online ingyen HD, Letöltés Sully – Csoda a Hudson folyón teljes film 720p hd, Sully – Csoda a Hudson folyón film online ingyen magyar szöveggel, watch Sully – Csoda a Hudson folyón movie online full version, Sully – Csoda a Hudson folyón full movie download

Hasonló kategóriában

6.7

Kényszerleszállás

Kényszerleszállás

Whip Whitaker, a tapasztalt pilóta a csodával határos módon kényszerleszállást hajt végre gépével egy légikatasztrófát követően, és így megmenti csaknem az összes utasa életét. A baleset után Whipet hősként ünneplik, de ahogy egyre több részletre derül fény, egyre több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy igazából kinek vagy minek a hibája volt az, ami a repülőn történt.

7.1

Aviátor

Aviátor

Howard Hughes, a huszadik század legfigyelemreméltóbb egyéniségei közé tartozott. Sikeres feltalálóként, dörzsölt iparmágnásként és ünnepelt hollywoodi producerként az álmai megvalósításáért a mindenre kész amerikai ideálját testesítette meg, legnagyobb szenvedélye azonban mindenekelőtt a repüléshez fűzte. Martin Scorsese kamerája előtt Hughes életének eredményekben leggazdagabb évei elevenednek meg: az a húszas évek közepétől a negyvenes évekig terjedő időszak, melynek során Hughes merészsége és szenvedélye révén mind a repülést, mind a filmkészítést forradalmasította. Hughes életének ezen fejezetét azonban, nemcsak a határtalan kísérletező kedv, a szenvedélyes szerelmi ügyek és a kíméletlen üzleti csatározások jellemezték, ezek voltak azok az évek is, amikor Hughes-nak először kellett szembenéznie a siker és a hírnév árnyoldalával, és saját maximalizmusa következményeivel.

7.1

Frekvencia

Frekvencia

John Sullivan egy rádió segítségével kapcsolatot létesít tűzoltó apjával, aki harminc éve egy tűzesetben vesztette életét. John a kivételes lehetőséggel élve segít apjának megtalálni a tűzből kivezető utat, és ezzel megmenti az életét. Ám a múlt megváltoztatásával egy teljesen új jövőt hoztak létre, melynek része az is, hogy John édesanyja egy soha meg nem oldott sorozatgyilkosság áldozatává válik.

7.4

Apollo 13

Apollo 13

AzApollo 13három fős legénysége nekivág a végtelen világűrnek 1970. április 11-én. Küldetésük nem mindennapi: leszállni a Holdra. A kilövés simán megy, a mérnökökből, tudósokból és matematikusokból álló houstoni irányító központ felügyeli a repülést. Az űrhajó majdnem eléri a Holdat, amikor a következő üzenet érkezik 330 ezer kilométer messzeségből a Földre: “Houston, baj van.” A három űrhajóst egy hibás alkatrész miatt bekövetkezett robbanás megfosztja az oxigéntől, az energiától és a hajó irányításának lehetőségétől. A tét többé már nem a Hold elérése, hanem az életben maradás.

CategoriesEgyéb kategória