[HD-Filmek] The Commuter – Nincs Kiszállás Film 【2018】Magyarul Online

Rating: 6.2
The Commuter - Nincs kiszállás

The Commuter – Nincs kiszállás

The Commuter – Nincs kiszállás Teljes Film Magyarul Egy életunt biztosítási ügynök napja izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt a vonat beér a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtvényt, egy halálos terv rajzolódik ki, amely veszélyezteti a saját és a többi utas életét is.

 • Kiadás: 2018-01-11
 • Termelés: StudioCanal / Ombra Films / TF1 Films Production / The Picture Company / Canal+ / Ciné+ / Amazon Prime Video /
 • Megjelenési dátum:FR 2018-01-11
 • A film költségvetése:$30,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/The Commuter – Nincs kiszállás
 • Műfaj: Akció Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz The Commuter – Nincs kiszállás teljes film

Néz The Commuter – Nincs kiszállás Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek The Commuter – Nincs kiszállás film

Directeur de film et équipage derrière The Commuter – Nincs kiszállás

 • Jaume Collet-Serra/Director
 • Byron Willinger/Writer
 • Philip de Blasi/Writer
 • Ryan Engle/Writer
 • Byron Willinger/Story
 • Philip de Blasi/Story

The Commuter – Nincs kiszállás – Filmszínészek és színésznő

 • Liam Neeson/Michael MacCauley
 • Vera Farmiga/Joanna
 • Patrick Wilson/Alex Murphy
 • Jonathan Banks/Walt
 • Sam Neill/Captain Hawthorne
 • Elizabeth McGovern/Karen MacCauley

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:The Commuter – Nincs kiszállás teljes film,néz The Commuter – Nincs kiszállás film online ingyen HD, Letöltés The Commuter – Nincs kiszállás teljes film 720p hd, The Commuter – Nincs kiszállás film online ingyen magyar szöveggel, watch The Commuter – Nincs kiszállás movie online full version, The Commuter – Nincs kiszállás full movie download

Hasonló kategóriában

6.5

Összeesküvés-elmélet

Összeesküvés-elmélet

Jerry nem emlékszik saját múltjára, csak halvány sejtései vannak, amelyek félelemmel töltik el. Taxisofőrként dolgozik, ügyfeleit útközben alaposan lefárasztja összeesküvés-elméleteivel. Szerinte minden mindennel összefügg, és sötét erők lapulnak a történések mögött. Szabadidejében saját kis újságot szerkeszt, hogy felhívja az emberek figyelmét. Egy csinos ügyvédnőhöz próbálja eljuttatni nézeteit, sikertelenül. Jerryt a titokzatos Dr. Jonas elrabolja, aki kormányzati pszichiáterként felfigyel a szokatlanul túlbuzgó sofőrre. Félbehagyott szupertitkos kísérlet körvonalai rajzolódnak ki, Jerry emlékei lassan összeállnak. Megmenekülése után az ügyvédnő kénytelen hinni a tényeknek: az ügy megoldása apja gyilkosságának és saját múltjának megértéséhez is elvezethet.

7.3

A Bourne-ultimátum

A Bourne-ultimátum

Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett. Nem riasztja a golyók zápora és a magasan képzett gyilkosok új nemzedéke sem. Egyetlen célja van: visszamenni a kezdetekig és kideríteni, ki is ő valójában. A kémsorozat legújabb fejezetében Bourne becserkészi a múltját, hogy meglelje a jövőjét. Moszkván, Párizson, Londonon, Tangeren és New York Cityn keresztül vezet az útja az igazi Jason Bourne felé, miközben megpróbálja kicselezni a zsarukat, szövetségi nyomozókat és Interpol ügynököket, akik már célba vették.

7.8

Spotlight - Egy nyomozás részletei

Spotlight – Egy nyomozás részletei

Az igaz történet alapján készült film egy bostoni újság oknyomozó munkatársainak rendkívüli munkáját követi életük egyik legfontosabb és legizgalmasabb cikksorozatának elkészítése során.A Boston Globe új főszerkesztőt kap (Liev Schreiber), aki arra utasítja munkatársait, hogy járjanak utána egy rég óta szőnyeg alá söpört ügynek: egy helyi pappal szembeni gyerekmolesztálási vádnak. A kis csapat (Mar Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams) elképesztő, addig minden erővel titkolt, megrázó tények nyomára jut, és egyre szenvedélyesebben követik a szálakat. Amit találnak, megrázza és megváltoztatja őket. És az újságjukat. És Bostont. És az egész világot.

5.8

Végképp eltörölni

Végképp eltörölni

John Kruger, a Takarító védelemre szakosodott titkosügynök, aki a kormány tanúvédelmi programjának legfelkészültebb tagja: megszervezi a veszélyeztetett tanúk új életét és eltörli a régit. Nála jobban senki sem tud megrendezni egy véletlen balesetet vagy egy katasztrófát, ám egy napon ő is veszélybe kerül. Munkatársai árulással vádolják és ellene fordulnak, még legbizalmasabb barátaiban sem bízhat. Jól tudja, ebben a játszmában nemcsak a gondjaira bízott nő élete, hanem a világ sorsa is rajta múlik.

CategoriesEgyéb kategória