[HD-Filmek] A Víz érintése Film 【2017】Magyarul Online

Rating: 7.3
A víz érintése

A víz érintése

A víz érintése Teljes Film Magyarul A hidegháborús Amerikában járunk 1962-ben. Egy szigorított biztonsági fokozatú kormányzati laboratóriumban dolgozik teljes elszigeteltségben, magányosan Elisa és Zelda. Amikor felfedeznek egy titkosított kísérletet, mindkettejük élete örökre megváltozik. Egy kétéltű emberről van szó, akit fogolyként tartanak bezárva. Elisa beleszeret a teremtménybe és tervet készít, hogy segítsen neki megmenekülni.

 • Kiadás: 2017-12-01
 • Termelés: Double Dare You Productions / Fox Searchlight Pictures / Bull Productions / TSG Entertainment /
 • Megjelenési dátum:US 2017-12-01
 • A film költségvetése:$19,500,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A víz érintése
 • Műfaj: Dráma Fantasy Romantikus

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A víz érintése teljes film

Néz A víz érintése Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A víz érintése film

Directeur de film et équipage derrière A víz érintése

 • Vanessa Taylor/Screenplay
 • J. Miles Dale/Producer
 • Guillermo del Toro/Producer
 • Liz Sayre/Executive Producer
 • Sidney Wolinsky/Editor
 • Paul D. Austerberry/Production Design

A víz érintése – Filmszínészek és színésznő

 • Sally Hawkins/Elisa Esposito
 • Doug Jones/The Asset
 • Michael Shannon/Richard Strickland
 • Richard Jenkins/Giles
 • Octavia Spencer/Zelda Fuller
 • Michael Stuhlbarg/Dr. Robert Hoffstetler

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A víz érintése teljes film,néz A víz érintése film online ingyen HD, Letöltés A víz érintése teljes film 720p hd, A víz érintése film online ingyen magyar szöveggel, watch A víz érintése movie online full version, A víz érintése full movie download

Hasonló kategóriában

8

A számolás joga

A számolás joga

Az ötvenes évek vége: az Egyesült Államok elképesztő hajszával igyekszik legyőzni az űrversenyben Oroszországot. De már úgy tűnik, pénz, ész és elszántság mind kevés lehet… amikor találnak néhány kiaknázatlan, kihasználatlan lángeszet, akiket addig senkinek nem jutott eszébe használni. Hiszen többszörösen gyanúsak: nők és feketék. A három nő igazi emberi kompjúter: senki nem érti, hogyan képesek megcsinálni azokat a számításokat, amiket végeznek, de rakétasebességgel emelkednek a NASA ranglétráján, ott, ahol a kor legnagyobb tudósai dolgoznak. A cél: John Glennt feljuttatni az űrbe… és azután haza is hozni.

6.7

Hamupipőke

Hamupipőke

A klasszikus mese feldolgozásának középpontjában az ifjú Ella áll, akinek kereskedő édesapja felesége halála után újranősül. Ella szeretett apja kedvéért befogadja új mostohaanyját és annak két lányát, Anastasiát és Drisellát, ám amikor egy váratlan tragédia édesapját is elveszi tőle, gyökeresen megváltozik a helyzete kegyetlen, új családjában. Úgy tűnik azonban, a szerencse a pártája áll, hercegi palota ugyanis egy bált rendez, amire meghívót küldenek minden ifjú lánynak, és Ella talán újra találkozhat a sármos herceggel, Kit-tel, akivel korábban már volt egy futó találkozása. Számító mostohaanyja és szépségére féltékeny féltestvérei azonban szétszaggatja Ella báli ruháját, így a lány reményei örökre veszni látszanak… amikor megjelenik egy kedves koldus asszony, aki egy tökkel és néhány egérrel örökre megváltoztatja a lány sorsát.

7.9

Hidegháború

Hidegháború

Pawlikowski legújabb alkotása egy évtizedeken és országokon átívelő szerelmi történet. A Hidegháborúban két lengyel zenész kapcsolata bontakozik ki előttünk, akiket egy idő után elválaszt a nő disszidálása. A férfi a kommunista rendszerben próbál érvényesülni, miközben szerelme a lüktető párizsi szalonokban és jazzklubokban próbál szerencsét. Európa különböző pontjain keresztezik egymás útját, hiába telnek az évek, a köztük lévő vonzalom úgy tűnik, hogy erősebb az őket körülvevő világnál.

5.7

Fantasztikus Négyes

Fantasztikus Négyes

Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.

CategoriesEgyéb kategória