[HD-Filmek…] Hotel Transylvania 3. – Szörnyen Rémes Vakáció Film 【2018】Magyarul Online

Rating: 6.8
Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció

Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció

Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció Teljes Film Magyarul Mavis meglepi Drakulát egy családi utazással. Drakula haverjai nem tudnak ellenálni a lehetőségnek, így barátjukkal tartanak. A hajón hősünk megismerkedik a furcsa kapitánnyal, Erickával. Mavin mindent megtesz annak érdekében, hogy távol tartsa édesapját Erickától. Ekkor még senki sem sejti, hogy a lány Abraham Van Helsingnek, Dracula ősellenségének leszármazottja.

 • Kiadás: 2018-06-28
 • Termelés: Sony Pictures Animation /
 • Megjelenési dátum:US 2018-06-28
 • A film költségvetése:$80,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció
 • Műfaj: Családi Fantasy Vígjáték Animációs

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció teljes film

Néz Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció film

Directeur de film et équipage derrière Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció

 • Genndy Tartakovsky/Director
 • Michael McCullers/Writer
 • Genndy Tartakovsky/Writer
 • Todd Durham/Creator
 • Michelle Murdocca/Producer
 • Adam Sandler/Executive Producer

Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció – Filmszínészek és színésznő

 • Adam Sandler/Count Dracula (voice)
 • Andy Samberg/Jonathan “Johnny” Loughran (voice)
 • Selena Gomez/Mavis (voice)
 • Kevin James/Frankenstein (voice)
 • David Spade/Griffin, the Invisible Man (voice)
 • Steve Buscemi/Wayne (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció teljes film,néz Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció film online ingyen HD, Letöltés Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció teljes film 720p hd, Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció film online ingyen magyar szöveggel, watch Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció movie online full version, Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció full movie download

Hasonló kategóriában

6.2

Az ismeretlen Drakula

Az ismeretlen Drakula

Bram Stoker klasszikus történetének legújabb feldolgozásában a havasalföldi fejedelem, III. Karóbahúzó Vlad történetét ismerhetjük meg. Az uralkodó nem a saját érdekeit tartja szem előtt, a legfontosabb az számára, hogy megmentse a birodalmat és ezzel együtt a családját is. Ehhez pedig kénytelen alkut kötni a gonosszal, egy olyan „szerződést” amelynek következtében ő maga is pokoli szörnyeteggé válik és így vonul be a történelembe.

6.1

Van Helsing

Van Helsing

Van Helsing ádáz elszántsággal küzd a Gonosz és az általa létrehozott teremtmények ellen. A szörnyvadász a vatikáni székhelyű titkos szervezet szolgálatában áll. Legújabb megbízatása a sötét legendák földjére, Erdélybe szólítja, hogy leszámoljon a sötétség urával, Drakula gróffal. Feladata égetően sürgős, mert a régi cigány család utolsó sarját, Anna hercegnőt kell segítenie. A lány ősei fogadalmat tettek a gróf elpusztítására, és ha ő is odavész, mindannyian elkárhoznak. Anna és Van Helsing együtt száll harcba Drakula és félelmetes segítői, Frankenstein szörnyetege és a Farkasember ellen.

6.5

Cloverfield

Cloverfield

Rob egy New York-i fiatalember, aki nemsokára Japánba költözik. Barátai búcsú bulit rendeznek neki, amelyet Rob jó alkalomnak talál titkolt érzelmei bevallására és más elvarratlan szálak elvarrására. Az este azonban egészen váratlan fordulatot vesz, amikor a partizókkal teli terem hirtelen megrázkódik. A társaság elcsendesedik, meghallgatja a tévében a földrengésről tudósító híreket, majd kimennek a tetőre, hogy megnézzék, mekkora a pusztítás. Akkor azonban hatalmas robbanást pillantanak meg a távolban. Elmegy az áram, és mindenki pánikszerűen kimenekül a sötét utcára. A baráti társaságot emberi sikolyok és valamilyen mély, állatias morgás fogadja az utcán, ahol addigra minden megváltozott. A várost hatalmába kerítette valami, ami egy más világhoz tartozik, rettenetes és óriási.

6.9

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak

Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok egyformaságába? Vár a Hotel Transylvania – minőségi pihenés és felfrissülés mindennemű rémnek, szörnynek és gonosz torzszülöttnek. Drakula gróf ötcsillagos erdélyi luxusszállodájában (főszakács: Quasimodo) a szörnyek és családjuk távol kerülhetnek az emberi világ zajától. Itt ejtőzik Frankenstein és a menyasszonya, Múmia, a láthatatlan ember, egy egész farkas falka és kollégáik – míg egyszer egy halandó nem téved közéjük. A bajt csak fokozza, hogy a gróf nemcsak szállodaigazgató, hanem apa is, aki eddig sikerrel óvta csemetéjét a valódi világ borzalmaitól: most azonban minden megváltozik.

CategoriesEgyéb kategória