[HD-Filmek] Sicario 2. – A Zsoldos Film 【2018】Magyarul Online

Rating: 6.7
Sicario 2. - A zsoldos

Sicario 2. – A zsoldos

Sicario 2. – A zsoldos Teljes Film Magyarul Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok… Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver különleges ügynök újabb véres küldetésre indul: ismét szövetkezik a hidegvérű kolumbiai bérgyilkossal, Alejandróval, aki évekkel ezelőtt bosszút esküdött, amikor a kartell emberei megölték a családját.

 • Kiadás: 2018-06-27
 • Termelés: Rai Cinema / Black Label Media / Thunder Road Pictures /
 • Megjelenési dátum:IT 2018-06-27
 • A film költségvetése:$35,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Sicario 2. – A zsoldos
 • Műfaj: Akció Bűnügyi Dráma Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Sicario 2. – A zsoldos teljes film

Néz Sicario 2. – A zsoldos Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Sicario 2. – A zsoldos film

Directeur de film et équipage derrière Sicario 2. – A zsoldos

 • Taylor Sheridan/Writer
 • Stefano Sollima/Director
 • Basil Iwanyk/Producer
 • Thad Luckinbill/Producer
 • Trent Luckinbill/Producer
 • Edward McDonnell/Producer

Sicario 2. – A zsoldos – Filmszínészek és színésznő

 • Benicio del Toro/Alejandro Gillick
 • Josh Brolin/Matt Graver
 • Isabela Moner/Isabel Reyes
 • Jeffrey Donovan/Steve Forsing
 • Catherine Keener/Cynthia Foards
 • Manuel Garcia-Rulfo/Gallo

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Sicario 2. – A zsoldos teljes film,néz Sicario 2. – A zsoldos film online ingyen HD, Letöltés Sicario 2. – A zsoldos teljes film 720p hd, Sicario 2. – A zsoldos film online ingyen magyar szöveggel, watch Sicario 2. – A zsoldos movie online full version, Sicario 2. – A zsoldos full movie download

Hasonló kategóriában

6.4

Az utca királyai

Az utca királyai

Los Angeles sokaknak napfényt, pálmafákat és könnyű, vidám életet jelent. És vannak olyanok, akiknek egészen mást. A városban dolgozó zsaruk számára ezekből az utcákból felesleges erőszak, hazugság és halál sugárzik. Aki itt egyenruhába bújik, az hamar megtanulja, hogy a törvény betűje nem vezet el az igazságig: az utca törvényeire van szüksége, ha győzni akar. Tom Ludlow (Keanu Reeves) nem adja fel könnyen, pedig ő aztán igazán sötéten látja a világot. Felesége elvesztése után csak a rendőri munka marad számára. Amikor azonban egy nyomozás során rájön, hogy a kollégái közé is befurakodott a korrupció, minden dühét és haragját ebben az ügyben vezeti le: pedig most a saját társai ellen kell fordulnia.

7.3

Hideg nyomon

Hideg nyomon

Eltűnik a Boston melletti Dorchesterből a négyéves Amanda McCready. A rendőrségi nyomozás eredménytelenségét látva a kislány elkeseredett nagyszülei felbérelnek két magándetektívet. Nyomozása során Patrick Kenzie és Angie Gennaro egyre mélyebbre süllyed Boston árnyékvilágában, a drogosok, csalók és pedofilok birodalmába. Amikor a média felkapja az ügyet a két magánkopó kénytelen a helyi rendőrkapitány és a nagymenő zsaru, Remy Bressant segítségét kérni. Miközben megoldódni látszik az ügy, Patrick szörnyű titokra bukkan, ami erkölcsi dilemma elé állítja.

7.6

Die Hard - Drágán add az életed!

Die Hard – Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.

6.6

Con Air - A fegyencjárat

Con Air – A fegyencjárat

Cyrus Grissom, a Vírus és a többiek mind életfogytiglanra ítélt gyilkosok, akiket az ország legbiztonságosabb börtönébe akarnak átszállítani. Közéjük kerül Cameron Poe, az amnesztiával szabaduló rohamosztagos. Ő családjához térne haza, de váratlanul tudomásul kell vennie, hogy megpróbáltatásai folytatódnak. Nem az ügyész, hanem az élet folyamodott súlyosbításért; ami az elkövetkezendő huszonnégy órában vár rá, ahhoz képest az elmúlt nyolc börtönév kismiska.

CategoriesEgyéb kategória