[HD-Filmek] Hét Nővér Film 【2017】Magyarul Online

Rating: 7.2
Hét nővér

Hét nővér

Hét nővér Teljes Film Magyarul A nem is olyan távoli jövőben a túlnépesedést megakadályozandó, a világ kormányai bevezetik a Csak-egy-gyerek törvényt, amelynek értelmében a családoknak mindössze egy gyerekük lehet. Az állam különleges megfigyelési hálózattal igyekszik betartatni a jogszabályt, s mindenkitől elveszik a többedik szülötteket. Egy férfinak különleges kihívást jelent, hogy hét, egymásra tökéletesen hasonlító lányunokájátúgy nevelje fel, hogy az senkinek ne szúrjon szemet. A lányok egy személyi azonosság alatt élnek, mindegyikük hetente csak egyszer mehet el otthonról, a testvérek többi napi cselekedeteinek figyelembevételével. Egy nap egyikük nem megy haza, ezzel láncreakciót elindítva a többi testvér életében.

 • Kiadás: 2017-08-18
 • Termelés: Vendome Pictures / Nexus Factory / Umedia / Raffaella Productions / Title Media / SND /
 • Megjelenési dátum:BE 2017-08-18
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Hét nővér
 • Műfaj: Sci-Fi Thriller Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Hét nővér teljes film

Néz Hét nővér Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Hét nővér film

Directeur de film et équipage derrière Hét nővér

 • Tommy Wirkola/Director
 • Max Botkin/Writer
 • José David Montero/Director of Photography
 • Martin Stoltz/Editor
 • Max Botkin/Co-Producer
 • Giles Daoust/Executive Producer

Hét nővér – Filmszínészek és színésznő

 • Noomi Rapace/The Settman Siblings / Karen Settman
 • Marwan Kenzari/Adrian Knowles
 • Christian Rubeck/Joe
 • Willem Dafoe/Terrence Settman
 • Glenn Close/Nicolette Cayman
 • Clara Read/Young Karen Settman

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Hét nővér teljes film,néz Hét nővér film online ingyen HD, Letöltés Hét nővér teljes film 720p hd, Hét nővér film online ingyen magyar szöveggel, watch Hét nővér movie online full version, Hét nővér full movie download

Hasonló kategóriában

6.4

Jack Reacher

Jack Reacher

Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: “Kerítsék elő Jack Reachert!” Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.

6.2

A tábornok lánya

A tábornok lánya

“Lehet valamit jól csinálni, rosszul csinálni, meg úgy, ahogy a hadsereg csinálja.” De az nem lehet, hogy Paul Brenner (John Travolta) katonai nyomozó részt vegyen egy ügy eltussolásában. Amikor a pályája csúcsán lévő és közmegbecsülésnek örvendő Campbell tábornok gyönyörű lánya – maga is hivatásos katona – kéjgyilkosság áldozata lesz, az állományba egy lebuktatási manőver miatt korábban rangrejtve beépült nyomozó nekilát, hogy lerántsa a leplet a tragédia mögött rejlő homályos ügyletekről. A gyanúsítottak között főtisztek vannak, s kezdetét veszi a végzetes macska-egér játék, amely lebilincseli a néző figyelmét egészen a megdöbbentő végkifejletig.

7.5

Gattaca

Gattaca

Vincent azon kevés emberek egyike, akik még “természetes úton” születnek egy új, genetikailag megtervezett világban, ahol már a születéskor meg tudják adni a várható élettartamot és betegségeket. Vincent a daignózis szerint nem tökéletes, és előreláthatólag csupán 30 éves koráig fog élni, ezért nincs esélye arra, hogy karriert csináljon egy olyan társadalomban, ahol elfogadott a gének meghatározta diszkrimináció. Vincent azonban űrhajós akar lenni, ezért üzletet köt Jerome-mal, aki minden szempontból tökéletes, de egy baleset következtében tolókocsiba kényszerült. Vincent Jerome haját, bőrét, vérét és vizeletét használja a tesztek során, hogy beteljesíthesse álmát. Amikor azonban meggyilkolják a Titánra induló program vezetőjét, megtalálják Vincent szempilláját a helyszínen, és megindul a nyomozás a beazonosított személy után.

7.8

Szemtől szemben

Szemtől szemben

A legprofibb rendőr játszmája a legprofibb bankrabló ellen. Neil McCauley a bűnözők királya, az évszázad bűntényére készül. Vincent Hanna nyomozó, a rendőrség legjobb koponyája, aki már szinte mániákusan üldözi McCauley-t, bármi áron el akarja kapni. Az ár magasabb lesz, mint akár ő maga is hitte volna.

CategoriesEgyéb kategória