[HD-Filmek] Óriásláb Fia Film 【2017】Magyarul Online

Rating: 6.5
Óriásláb fia

Óriásláb fia

Óriásláb fia Teljes Film Magyarul A kiskamasz Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy a tornacsukájában sem fér el. A kalandvágyó fiú egy nap különös nyomot követve eljut az erdőbe, ahol a legendás csupaszőr, csupaszív Óriáslábbal is találkozik – akiről történetesen az is kiderül, hogy az édesapja.Adam először kétségbe esik, de aztán rájön, neki is szuper képességei vannak, és nemhogy hihetetlenül gyorsan fut, de még az állatok nyelvén is tud beszélni. Ám a családi boldogságot hamar megzavarja az Óriásláb nyomában járó gonosz tudósok felbukkanása. Most Adamen a sor, hogy újdonsült barátaival összefogva megmentse bajba jutott apukáját.

 • Kiadás: 2017-07-27
 • Termelés: StudioCanal / nWave Pictures /
 • Megjelenési dátum:BE 2017-07-27
 • A film költségvetése:$30,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Óriásláb fia
 • Műfaj: Animációs Vígjáték Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Óriásláb fia teljes film

Néz Óriásláb fia Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Óriásláb fia film

Directeur de film et équipage derrière Óriásláb fia

 • Cal Brunker/Writer
 • Ben Stassen/Director
 • Jérémie Degruson/Director

Óriásláb fia – Filmszínészek és színésznő

 • Cinda Adams/Secretary / Waitress (voice)
 • Jeff Doucette/Fat Dan / Tim / Tech Support Operator (voice)
 • Terrence Stone/Wallace Eastman (voice)
 • Joe J. Thomas/Steve / PA System (voice)
 • Mari Devon/Female Reporter/Mildred (voice)
 • Kirk Thornton/Japanese Man #1 (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Óriásláb fia teljes film,néz Óriásláb fia film online ingyen HD, Letöltés Óriásláb fia teljes film 720p hd, Óriásláb fia film online ingyen magyar szöveggel, watch Óriásláb fia movie online full version, Óriásláb fia full movie download

Hasonló kategóriában

6.4

A zöld urai

A zöld urai

Az erdő mélyén különös lények élnek és furcsa dolgok történnek – mind biztos távolban az emberi szemektől. A világunkkal párhuzamosan létezik egy eddig sosem látott dzsungelbeli civilizáció, melyben a jó és a rossz örök küzdelme folyik. Egy csoda folytán egy fiatal lány is belekeveredik ebbe a fantasztikus világba, ahol néhány furcsa társ oldalán kénytelen keresztülverekednie magát a gonoszok csapdáin, hogy megmentse a titkos világot és a miénket.

6.4

A Madagaszkár pingvinjei

A Madagaszkár pingvinjei

A szuperkémek nem az égből pottyannak, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz keze egyre messzebbre ér el – talán mert nyolc van neki. A pingvinek kénytelenek egyesíti erőiket egy földalatti szervezettel, az Északi Széllel, hogy együtt szálljanak harcba a közös ellenség ellen.A két cég munkamódszerei meglehetősen különböznek, de ha le akarják győzni ravasz ellenségüket, akkor mégis vállt vállnak, szárnyat szügynek vetve kell harcolniuk. Különben a világ furcsa változásokon mehet keresztül.

6.3

Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja

Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja

A Pevensie-gyerekek körül a leghétköznapibb dolgok is csodává válnak. Ezúttal egy festménnyel kezdődik minden: a vásznon árválkodó hajó életre kel, és Lucy, Edmund és a kissé elviselhetetlen unokatestvérük az óceánba zuhannak. Szerencsére a Hajnalvándor legénysége kimenti őket és így az ifjú kalandoroknak egyre újabb, izgalmasabb és veszélyesebb próbákat kell kiállniuk. A hajó és rajta Caspian király Narnia hét elveszett urát keresi a Magányos Szigetek környékén, ahol rabszolga-kereskedők, trónbitorlók, tengeri viharok, a mélység fenekén élő szörnyek és láthatatlan lények várnak az expedíció tagjaira. Narnia mesés teremtményei az angol gyerekek segítsége nélkül ismét benne volnának a slamasztikában!

7

Pókember

Pókember

Egy pókcsípés nem a világ. Peter Parker, a kétballábas diákújságíró világa mégis fenekestül felfordul, amikor egy laboratóriumi osztálykirándulás során megcsípi egy mutáns pók. Ezt követően a srác egyre furább képességeket tapasztal magán: könnyedén sétál a plafonon, csuklójából ragadós pókszálat lő ki, a veszélyeket pedig jóval bekövetkezésük előtt megérzi. Ami kezdetben játéknak tűnik, hamarosan szörnyű és izgalmas kötelezettséggé válik. Peternek meg kell küzdenie az emberfeletti erővel rendelkező, gonosz Zöld Manóval és el kell nyernie a gyönyörű Mary Jane szerelmét.

CategoriesEgyéb kategória