[HD-Filmek] A Diótörő és A Négy Birodalom Film 【2018】Magyarul Online

Rating: 6
A diótörő és a négy birodalom

A diótörő és a négy birodalom

A diótörő és a négy birodalom Teljes Film Magyarul Clara ajándékként egy diótörő babát kap karácsonyra. Amikor az óra éjfélt üt, különös dolog történik, melynek következtében Clara egy fantáziavilágban találja magát, ahol mézeskalács katonák harcolnak az egérhadsereg ellen.

 • Kiadás: 2018-10-26
 • Termelés: Walt Disney Pictures / The Mark Gordon Company /
 • Megjelenési dátum:US 2018-10-26
 • A film költségvetése:$120,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A diótörő és a négy birodalom
 • Műfaj: Fantasy Kaland Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A diótörő és a négy birodalom teljes film

Néz A diótörő és a négy birodalom Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A diótörő és a négy birodalom film

Directeur de film et équipage derrière A diótörő és a négy birodalom

 • Lasse Hallström/Director
 • E.T.A. Hoffmann/Creator
 • Ashleigh Powell/Screenplay
 • Larry J. Franco/Producer
 • Linda Goldstein Knowlton/Executive Producer
 • Mark Gordon/Producer

A diótörő és a négy birodalom – Filmszínészek és színésznő

 • Keira Knightley/Sugar Plum Fairy
 • Mackenzie Foy/Clara Stahlbaum
 • Eugenio Derbez/Hawthorne
 • Matthew Macfadyen/Benjamin Stahlbaum
 • Richard E. Grant/Shiver
 • Misty Copeland/Ballerina Princess

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A diótörő és a négy birodalom teljes film,néz A diótörő és a négy birodalom film online ingyen HD, Letöltés A diótörő és a négy birodalom teljes film 720p hd, A diótörő és a négy birodalom film online ingyen magyar szöveggel, watch A diótörő és a négy birodalom movie online full version, A diótörő és a négy birodalom full movie download

Hasonló kategóriában

7.8

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás

Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.

7.7

A Faun labirintusa

A Faun labirintusa

Spanyolország, 1944. A polgárháború véget ért, de a hegyekben még harcolnak a gerillák. Carmen (Ariadna Gil) kislányával, Oféliával (Ivana Baquero) új férjéhez, a hideg, kegyetlen és autoriter Vidal (Sergi López) kapitányhoz költözik, aki Franco seregében szolgál. Ofélia nem szenvedheti az új életét, így a ház mögött felfedezett rejtélyes labirintusba menekül. Pán – védelmezője és vezetője – egy mesebeli figura meggyőzi, hogy a kislány egy mágikus királyság rég elveszett hercegnője. Hogy az elveszett igazságot megtalálja, Oféliának három próbát kell kiállnia, olyanokat, melyekre senki nem készítette fel.

6.5

A Grincs

A Grincs

Egy aprócska hópihében, a havas táj rejtekében bújik meg Kifalva, a pisze orrú Kik birodalma. A Kik kedvenc ünnepe a Karácsony, lázasan készülődnek hát a Szentséges Éjre. Az utcák és a házak díszben állnak, mindenki ajándékokért rohangál. A kis Cindy nem érti, minek ez a nagy felhajtás…Ám van valaki, aki ferde szemmel nézi a nagy nyüzsgést. Elég a nevét kimondani, és máris a hideg futkos minden Ki hátán. Fenn lakik a közeli Kobak-hegyen, a barlangjában, ki nem állhatja a Karácsonyt. Ő a Grincs! A kis Cindy azonban nem hisz a Grincsről szóló legendáknak, és azt akarja, hogy a rettegett zöld mumust válasszák meg Kifalva Karácsonyi Mókamajszterének. Felkerekedik hát, hogy ő maga adja át a meghívót a mogorva, morc manónak.

7.3

Jégvarázs

Jégvarázs

Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

CategoriesEgyéb kategória