[HD-Filmek] Húzós éjszaka Az El Royale-ban Film 【2018】Magyarul Online

Rating: 6.8
Húzós éjszaka az El Royale-ban

Húzós éjszaka az El Royale-ban

Húzós éjszaka az El Royale-ban Teljes Film Magyarul Hét titkokkal terhelt idegen találkozik a kaliforniai Tahoe-tó mellett az El Royale-ban, egy sötét múltú, lelakott hotelben. Egy végzetes éjszaka folyamán mindenkinek jut egy utolsó esély a megváltására… mielőtt végleg elszabadul a pokol.

 • Kiadás: 2018-10-04
 • Termelés: 20th Century Fox / Goddard Textiles / TSG Entertainment /
 • Megjelenési dátum:US 2018-10-04
 • A film költségvetése:$32,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Húzós éjszaka az El Royale-ban
 • Műfaj: Thriller Bűnügyi Rejtély Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Húzós éjszaka az El Royale-ban teljes film

Néz Húzós éjszaka az El Royale-ban Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Húzós éjszaka az El Royale-ban film

Directeur de film et équipage derrière Húzós éjszaka az El Royale-ban

 • Drew Goddard/Director
 • Drew Goddard/Screenplay
 • Seamus McGarvey/Director of Photography
 • Lisa Lassek/Editor
 • Danny Glicker/Costume Design
 • Drew Goddard/Producer

Húzós éjszaka az El Royale-ban – Filmszínészek és színésznő

 • Jeff Bridges/Father Daniel Flynn / Dock O’Kelly
 • Cynthia Erivo/Darlene Sweet
 • Dakota Johnson/Emily Summerspring
 • Jon Hamm/Laramie Seymour Sullivan / Dwight Broadbeck
 • Chris Hemsworth/Billy Lee
 • Cailee Spaeny/Rose Summerspring

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Húzós éjszaka az El Royale-ban teljes film,néz Húzós éjszaka az El Royale-ban film online ingyen HD, Letöltés Húzós éjszaka az El Royale-ban teljes film 720p hd, Húzós éjszaka az El Royale-ban film online ingyen magyar szöveggel, watch Húzós éjszaka az El Royale-ban movie online full version, Húzós éjszaka az El Royale-ban full movie download

Hasonló kategóriában

8.2

Mementó

Mementó

Leonard Shelby életét egyetlen cél vezérli: megtalálni azt, aki megölte és megerőszakolta feleségét és bosszút állni haláláért. Leonard azonban egy furcsa, gyógyíthatatlan betegségben szenved. Amnéziás és a frissen szerzett élményekre is képtelen emlékezni. Egyetlen dologban biztos csupán: bosszút akar állni. Betegsége azonban különösen megnehezíti ezt. Polaroid képekkel dokumentálja minden lépését, névjegykártyák, dokumentumok, tetoválások segítségével próbálja összerakosgatni élete és a brutális gyilkosság darabkáit. A szálak egyre bonyolódnak, mindenki gyanússá válik, talán még maga Leonard is. A nagy kérdés pedig még mindig nyitva áll: ki a gyilkos?

7.1

Azonosság

Azonosság

Tíz titokzatos idegent kényszerít egy elhagyatott motelbe az ítéletidő. A balesetet okozó Ed, Rhodes, a veszélyes fegyencet szállító rendőrtiszt, a gyönyörű Paris, egy rejtőzködő szerelmespár, a megsérült család, és a szálló állítólagos tulajdonosa hamar rádöbbennek, hogy egy sorozatgyilkos célpontjaivá váltak. Ahhoz, hogy túléljék az éjszakát, rá kell találniuk a titokra, ami összeköti őket.

8.4

Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest Gump IQ-ja nem szárnyal az egekig, de rendkívül becsületes és jólelkű fiú. Különös véletlenek azonban hozzásegítik, hogy az 1950-es évektől 1970-ig Amerika minden jelentős eseményén részt vegyen, és minden jelentős személyiségével találkozzon, köztük: Elvis Presley-vel, JFK-vel, Lyndon Johnsonnal, Richard Nixonnal. Forrest elvégzi a főiskolát, harcol Vietnámban, élsportoló lesz, az egyetlen probléma csak az, hogy túl buta ahhoz, hogy megértse ezen fontos események jelentőségét.

7.3

Rambo

Rambo

Egy Rambo nevű vietnámi veterán egy amerikai kisvárosba érkezik. Rendhagyó öltözete miatt pedig szinte azonnal felhívja magára a helyi seriff figyelmét. A rend túlbuzgó őre szeretné megelőzni a bajt, így minden különösebb ok nélkül távozásra szólítja fel az idegent. Rambo azonban nem szereti, ha mások mondják meg, mit csináljon, s amikor a rendőr kitessékeli őt a város határán túl, azonnal visszafordul. Letartóztatják, megmotozzák és fogdába zárják. A rácsok látványa, az erőszak, az őrök durvasága kínzó emlékeket ébreszt a veteránban, mert a háború alatt megtapasztalhatta, hogy mit jelent fogságba esni. Rambo a fogva tartóira támad és megszökik. A Vietnámban tanult gerilla-hadviselés szabályai szerint pedig azonnal a közeli erdőség felé veszi az irányt.

CategoriesEgyéb kategória