[HD-Filmek] Tad, Az Utolsó Felfedező Film 【2017】Magyarul Online

Rating: 6.3
Tad, az utolsó felfedező

Tad, az utolsó felfedező

Tad, az utolsó felfedező Teljes Film Magyarul Tad Las Vegasba utazik, hogy megtekintse Sara Lavroff régésznő bemutatóját a legújabb felfedezéséről, és ez nem más, mint a papirusz, mely igazolja, hogy létezik a nyaklánc, amely a legendás Midász királyé volt, akinek az érintésétől minden arannyá változott. Ám Tad és Sara boldog találkozóját beárnyékolja az a tény, hogy egy gonosz gazdag ember elrabolja a régésznőt, hogy megszerezze a talizmánt, és így végtelen gazdagságra tegyen szert. Tad világkörüli útra indul, hogy a papagája, és a kutyája, no meg csavaros esze segítségével megmentse Sarát, és eközben megismerkedik új barátokkal… és új gonosztevőkkel is!

 • Kiadás: 2017-03-25
 • Termelés: teleCinco Cinema / 4 Cats Pictures / Lightbox Animation Studios / Ikiru Films / Lightbox Entertainment / Mogambo / Telefónica Studios / Tadeo Jones y el Secreto de Midas A.I.E. /
 • Megjelenési dátum:ES 2017-03-25
 • A film költségvetése:$10,778,400.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Tad, az utolsó felfedező
 • Műfaj: Animációs Kaland Vígjáték Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Tad, az utolsó felfedező teljes film

Néz Tad, az utolsó felfedező Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Tad, az utolsó felfedező film

Directeur de film et équipage derrière Tad, az utolsó felfedező

 • Enrique Gato/Director
 • Jordi Gasull/Writer
 • Neil Landau/Writer
 • Javier López Barreira/Writer
 • David Alonso Pérez de Algaba/Director
 • Paco Sáez/Writer

Tad, az utolsó felfedező – Filmszínészek és színésznő

 • Óscar Barberán/Tad Jones (voice)
 • Michelle Jenner/Sara Lavrof (voice)
 • Adriana Ugarte/Tiffany (voice)
 • Luis Posada /Mummy (voice)
 • Miguel Ángel Jenner/Jack Rackham (voice)
 • José Corbacho/Taxi Driver (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Tad, az utolsó felfedező teljes film,néz Tad, az utolsó felfedező film online ingyen HD, Letöltés Tad, az utolsó felfedező teljes film 720p hd, Tad, az utolsó felfedező film online ingyen magyar szöveggel, watch Tad, az utolsó felfedező movie online full version, Tad, az utolsó felfedező full movie download

Hasonló kategóriában

5.8

Tad Jones csudálatos kalandjai

Tad Jones csudálatos kalandjai

Egy szerencsés zűrzavarnak köszönhetően Tadre, a mindig álmodozó kőművesre esik a választás: őt küldik egy perui felfedezőútra. Tad mindig is arra vágyott, hogy egy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Álmainak beteljesülésére most mégis lehetősége nyílik, mikor egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, amely egészen Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet. Az indulás előtt egy szerencsétlen baleset következtében Tadnek kell beugrania régész barátja helyett. Alighogy megérkezik Peruba, értesül róla, hogy az Odysseus, a kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart és bármire képesek, hogy megtálaljak az elveszett kincseket. Tad nekivág élete legnagyobb kalandjának, mely számtalan veszélyt rejt, hogy megmentse ellensége karmai elől a várost és kincstárát.

5.8

101 kiskutya

101 kiskutya

Roger (Jeff Daniels) és Anita (Joely Richardson) a parkban ismerkednek össze kutyáiknak köszönhetően. Szerelem első látásra, akárcsak a két dalmata között, akik hamarosan 101 pöttyös kiskutyával állítanak haza. Az idillnek azonban hamar vége szakad, a velejéig gonosz Szörnyella De Frász (Glenn Close) szemet vet a jószágokra, és elrabolja a kiskutyákat, hogy újabb szőrmebundát varrathasson magának.

7

101 kiskutya

101 kiskutya

Ha egy kutyusnak egy pocakján sok-sok pötty van, akkor százegy kutyus egy nagyszerű filmben mennyi bohóságot, örömet, játékosságot jelent? Ne törd a fejed, a válasz egyszerű: rengeteget! Rengeteg melegséget, boldogságot, nevetést, ugatást és ugratást! Csakhogy van egy kis baj! Sőt, nem is olyan kicsi: Szörnyella De Frásznak hívják. Szeszélyes és gonosz; az autóvezetési stílusáról már ne is beszéljünk! Egyszóval nagyon sok galibát csinál, és mert ő még ezt is kevésnek érzi, elrabolja a kiskutyákat! zerencsére nem azért vannak a kizsebelt ebszülők, és nem azért van Walt Disney, hogy az efféle bűntetteket annyiban hagyja! Elindul a mentőexpedíció, és ha minden jól megy, sikerrel járhat a nagy kutyaszabadítás!

6.1

Babe

Babe

Babe, a kismalac vidáman és boldogan éli életét. Ám minden megváltozik, amikor az anyját elhurcolják egy teherautón, amely mindig elviszi a disznókat, de sohasem hozza vissza őket. Idővel a kurta farkú kismalac is a vásáron köt ki, ahol a sors összehozza a szófukar Hoggett gazdával. A férfi hazaviszi a farmjára, ahol minden állatnak megvan a maga helye. A szeretetre méltó kismalac belopja magát a többi állat szívébe, miközben régi malacvágya is teljesül, juhászkutya lesz belőle. A gazdája benevezi az év terelőversenyére. Babe a birkákkal összefogva készül a nagy eseményre.

CategoriesEgyéb kategória