[HD-Filmek] Olaf Karácsonyi Kalandja Film 【2017】Magyarul Online

Rating: 6.1
Olaf karácsonyi kalandja

Olaf karácsonyi kalandja

Olaf karácsonyi kalandja Teljes Film Magyarul Olaf csatlakozik Svenhez egy küldetésben a Walt Disney Animation Studios karácsonyi rövidfilmjében, az Olaf karácsonyi kalandjában, amiben feltűnik Anna, Elsa és Kristoff is.

 • Kiadás: 2017-10-27
 • Termelés: Walt Disney Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2017-10-27
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Olaf karácsonyi kalandja
 • Műfaj: Kaland Animációs Vígjáték Családi Fantasy Zenei

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Olaf karácsonyi kalandja teljes film

Néz Olaf karácsonyi kalandja Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Olaf karácsonyi kalandja film

Directeur de film et équipage derrière Olaf karácsonyi kalandja

 • Kevin Deters/Director
 • Stevie Wermers/Director
 • Chris Buck/Characters
 • Jennifer Lee/Characters
 • Jacqueline Schaeffer/Writer
 • Roy Conli/Producer

Olaf karácsonyi kalandja – Filmszínészek és színésznő

 • Josh Gad/Olaf (Voice)
 • Kristen Bell/Anna (Voice)
 • Idina Menzel/Elsa (Voice)
 • Jonathan Groff/Kristoff (voice)
 • Eva Bella/Young Elsa (voice)
 • Chris Williams/Oaken (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Olaf karácsonyi kalandja teljes film,néz Olaf karácsonyi kalandja film online ingyen HD, Letöltés Olaf karácsonyi kalandja teljes film 720p hd, Olaf karácsonyi kalandja film online ingyen magyar szöveggel, watch Olaf karácsonyi kalandja movie online full version, Olaf karácsonyi kalandja full movie download

Hasonló kategóriában

7.8

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás

Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.

6.5

A Grincs

A Grincs

Egy aprócska hópihében, a havas táj rejtekében bújik meg Kifalva, a pisze orrú Kik birodalma. A Kik kedvenc ünnepe a Karácsony, lázasan készülődnek hát a Szentséges Éjre. Az utcák és a házak díszben állnak, mindenki ajándékokért rohangál. A kis Cindy nem érti, minek ez a nagy felhajtás…Ám van valaki, aki ferde szemmel nézi a nagy nyüzsgést. Elég a nevét kimondani, és máris a hideg futkos minden Ki hátán. Fenn lakik a közeli Kobak-hegyen, a barlangjában, ki nem állhatja a Karácsonyt. Ő a Grincs! A kis Cindy azonban nem hisz a Grincsről szóló legendáknak, és azt akarja, hogy a rettegett zöld mumust válasszák meg Kifalva Karácsonyi Mókamajszterének. Felkerekedik hát, hogy ő maga adja át a meghívót a mogorva, morc manónak.

6.3

Télapu

Télapu

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, s miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláírt egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzeljünk csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat! Szóval ne lepődj meg, ha idén a szokásosnál kicsit furább Télapó mászik be hozzád.

6.7

Karácsony Artúr

Karácsony Artúr

Sok mindent tudunk már a világról, de a tudomány még mindig adós néhány nagy kérdés megválaszolásával. Ezek közül is a legtitokzatosabb: hogyan tud a télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Most végre itt a válasz: tökéletes, katonás szervezéssel, melynek sikerében több millió, a terepen dolgozó manóra, egy óriási, szuperszónikus szánra és egy tökéletesen működő parancsnoki bázisra van szükség. De hiába segít a fejlett technológia, néha mindenütt becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány viszont semmit nem talál a csizmájában. A Télapó és parancsnokhelyettese (mellesleg elsőszülött fia), Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Karácsony Artúr nem tud belenyugodni. És a saját szakállára beindít egy hibakijavító-akciót: amivel számtalan bajt, félreértés, és balesetet okoz.

CategoriesEgyéb kategória