[HD-Filmek] A Madea Family Funeral Film 【2019】Magyarul Online

Rating: 0
A Madea Family Funeral

A Madea Family Funeral

A Madea Family Funeral Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2019-03-01
 • Termelés: Lionsgate / Tyler Perry Studios /
 • Megjelenési dátum:US 2019-03-01
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A Madea Family Funeral
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A Madea Family Funeral teljes film

Néz A Madea Family Funeral Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A Madea Family Funeral film

Directeur de film et équipage derrière A Madea Family Funeral

 • Tyler Perry/Director
 • Tyler Perry/Writer

A Madea Family Funeral – Filmszínészek és színésznő

 • Tyler Perry/Madea / Joe / Brian / Heathrow
 • Patrice Lovely/Hattie
 • Cassi Davis/Aunt Bam
 • Ciera Payton/Silvia
 • KJ Smith/Carol
 • David Otunga/Will

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A Madea Family Funeral teljes film,néz A Madea Family Funeral film online ingyen HD, Letöltés A Madea Family Funeral teljes film 720p hd, A Madea Family Funeral film online ingyen magyar szöveggel, watch A Madea Family Funeral movie online full version, A Madea Family Funeral full movie download

Hasonló kategóriában

6.8

Croodék

Croodék

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet. Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya – és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot.

6.9

Halálos temetés

Halálos temetés

Mikor Daniel (Matthew Macfadyen) és Robert (Rupert Graves) édesapja meghal, az egész elhidegült család összegyűlik, hogy elbúcsúztassák az elhunytat. A család tagjai mellett azonban feltűnik egy idegen férfi is, aki készpénz fejében hajlandó hallgatni egy a megboldogult apával kapcsolatos szörnyű titokról. A két testvér a botrány elkerülése érdekében hajlandó együttműködni a zsarolóval, ám miközben megpróbálják a rejtélyt továbbra is titokban tartani, a temetés lassan, de biztosan káosszá válik.

6.9

Örökség

Örökség

Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében.

7.6

Mary Poppins

Mary Poppins

1910-et írunk és nagy a felfordulás a Banks család háza táján. A nevelőnő ugyanis váratlanul távozott, így a két gyerek, Jane és Michael a szüleikre maradnak. Mrs. Banks harcos szüfrazsett és nem sok ideje jut a gyermekekre, ám férje, aki fontos állásban dolgozik egy bankban, még kevesebbet tud a családjával törődni. Mr. Banks fel akar adni egy hirdetést a Timesban, hogy új nevelőnőt keressen. Közben váratlanul megfordul a szél és a keleti széllel megérkezik Mary Poppins is, akinek feltűnik, mennyi szigorú arcú asszony várakozik a Banks porta előtt. Ők azok, akik jelentkeztek az álláshirdetésre, ám amikor pontban nyolckor eldördül a szomszédban lakó admirális ágyúja, mind eltűnnek, így Mary Poppins marad az egyedüli jelölt. A fiatal lány még Mr. Banks-t is megfélemlíti egy csöppet, aki így beleegyezik, hogy ő legyen a gyerekek nevelőnője.

CategoriesEgyéb kategória