[HD-Filmek] On Her Shoulders Film 【2018】Magyarul Online

Rating: 5.5
On Her Shoulders

On Her Shoulders

On Her Shoulders Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2018-12-06
 • Termelés: RYOT Films / Oscilloscope /
 • Megjelenési dátum:US 2018-12-06
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/On Her Shoulders
 • Műfaj: Dokumentum

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz On Her Shoulders teljes film

Néz On Her Shoulders Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek On Her Shoulders film

Directeur de film et équipage derrière On Her Shoulders

 • Alexandria Bombach/Director
 • Hayley Pappas/Producer
 • Brock Williams/Producer

On Her Shoulders – Filmszínészek és színésznő

 • Nadia Murad/Herself
 • Murad Ismael/Himself
 • Amal Clooney/Herself
 • Ban Ki-Moon/Himself

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:On Her Shoulders teljes film,néz On Her Shoulders film online ingyen HD, Letöltés On Her Shoulders teljes film 720p hd, On Her Shoulders film online ingyen magyar szöveggel, watch On Her Shoulders movie online full version, On Her Shoulders full movie download

Hasonló kategóriában

6.8

Egy magánháború

Egy magánháború

Az elismert és többszörösen díjazott újságíró, Marie Colvin, rettenthetetlen és lázadó lelkületével a konfliktusok frontvonalából közvetített, hogy hangot adjon az elmondhatatlan dolgoknak.

7.7

Hotel Ruanda

Hotel Ruanda

1994-ben az emberiség történetének egyik legszörnyűbb kegyetlensége zajlott Ruandában, melyről azonban a modern világ majdhogynem tudomást sem vett. Három hónap leforgása alatt egymillió embert mészároltak le. A könyörtelen történések közepette egy hétköznapi ember családja iránti szeretetétől vezérelve, nem hétköznapi bátorságról tesz tanúbizonyságot: több mint ezer reményvesztett menekülő honfitársa életét menti meg azzal, hogy menedéket nyújt nekik az általa vezetett hotelben.A megrázó igaz történet középpontjában egy olyan ember bátorsága áll, aki szembe mert szállni az 1994-es ruandai összecsapás barbár kegyetlenségével.

7.5

Véres gyémánt

Véres gyémánt

Solomon (Djimon Hounsou), akit elválasztanak a családjától és arra kényszerítenek, hogy a gyémántmezőkön dolgozzon, egy nap különleges drágakövet talál, amit élete kockáztatásával elrejt, hogy az érte kapott pénzzel megmentse a családját. Archer (Leonardo DiCaprio), az exzsoldos tudomást szerez a kincsről és Mady Bowen (Jennifer Connelly) újságírónő közvetítésével Solomon mellé szegődik abban a reményben, hogy a kincs sikeres értékesítésével ő is jól jár és végre elhagyhatja Afrikát. A két ember sorsa végzetesen összefonódik az életveszélyes vállalkozás során.

7.1

Az elszánt diplomata

Az elszánt diplomata

Észak-Kenyában meggyilkolják Tessa Quayle politikai aktivistát. A nyomok szenvedélyből fakadó, erős felindultságban elkövetett bűntényre utalnak. Az asszony férje, a szelíd természetű Justin, a Brit Kormány-megbízotti Hivatal munkatársa életében először cselekvésre szánja el magát. Lelkiismeret-furdalástól űzve, és a felesége hűtlenségéről szóló pletykáktól megrendülten beleveti magát a nyomozásba, hogy megtudja, mi történt. Hamarosan összeesküvés nyomára bukkan, amely már eddig is ártatlan életeket követelt, és most már az ő életét is fenyegeti.

CategoriesEgyéb kategória