[HD-Filmek] Girls Und Panzer Das Finale: Part II Film 【2019】Magyarul Online

Rating: 0
Girls und Panzer das Finale: Part II

Girls und Panzer das Finale: Part II

Girls und Panzer das Finale: Part II Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2019-06-15
 • Termelés:
 • Megjelenési dátum:JP 2019-06-15
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Girls und Panzer das Finale: Part II
 • Műfaj: Akció Animációs Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Girls und Panzer das Finale: Part II teljes film

Néz Girls und Panzer das Finale: Part II Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Girls und Panzer das Finale: Part II film

Directeur de film et équipage derrière Girls und Panzer das Finale: Part II

 • Tsutomu Mizushima/Director
 • Reiko Yoshida/Writer
 • Shirou Hamaguchi/Original Music Composer
 • Yoshihiro Sekiya/Director of Photography

Girls und Panzer das Finale: Part II – Filmszínészek és színésznő

 • Mai Fuchigami/Miho Nishizumi
 • Ai Kayano/Saori Takebe
 • Mami Ozaki/Hana Isuzu
 • Ikumi Nakagami/Yukari Akiyama
 • Yuka Iguchi/Mako Reizei

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Girls und Panzer das Finale: Part II teljes film,néz Girls und Panzer das Finale: Part II film online ingyen HD, Letöltés Girls und Panzer das Finale: Part II teljes film 720p hd, Girls und Panzer das Finale: Part II film online ingyen magyar szöveggel, watch Girls und Panzer das Finale: Part II movie online full version, Girls und Panzer das Finale: Part II full movie download

Hasonló kategóriában

6.3

Dragon Ball Z Mozifilm 1 - Megmentelek, Gohan!

Dragon Ball Z Mozifilm 1 – Megmentelek, Gohan!

Garlic Junior elrabolta Gohant, akinél a négycsillagos Sárkánygömb volt. Majd miután összegyűjtötte a hét Sárkánygömböt, halhatatlanságot kívánt magának. Garlic Junior a korábbi elutasítás ellenére megpróbálja elérni a Kami (Isten) címet. Gokunak és Piccolónak újra egyesíteniük kell erejüket, hogy megmenthessék a Földet, Kami-samát és Gohant!

6.6

Dragon Ball Z Mozifilm 5 - A hihetetlenül erősek csatája

Dragon Ball Z Mozifilm 5 – A hihetetlenül erősek csatája

Miután üzenetet kap arról, hogy öccsét, Freezát egy Szuper Saiya-jin ölte meg, Cooler elindul a Földre, hogy maga nézzen utána ennek az erőnek. Cooler megmutatja az ötödik átalakulását, amit Freeza soha nem ért el. Vajon Goku képes lesz-e újra átalakulni Szuper Saya-jinné és megmenteni a Földet Coolertől és az embereitől?

6.5

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Valami oknál fogva Broly, a legendás Szuper csillagharcos megmenekült Goku támadásától, és bosszút forral ellene. Ám ez nehéz lesz, mert a sebei még nem gyógyultak be, és épp egy űrhajóban van, ami a Földbe csapódott és befagyott a hegyekbe ….. Gotenék keresik a kristálygömböket, hogy kívánhassanak a sárkánytól, Videl is velük tart. Utuk során találnak egy falut, ahol épp áldozatot akarnak bemutatni a hegy istenének, hogy a szörny ne támadja meg őket. Brolynak sikerül kiszabadulnia a hegy fogságából a Goku elleni gyűlölet segítségével, és már a sebei is be vannak gyógyulva. Videllel találkozik szembe először, akit elég könnyen lever. Majd segítségére siet Goten és Trunks is, de nekik sincs sok esélyük. Már mind a ketten szinte teljesen ki lettek ütve, mikor megjelenik Gohan, és segít nekik. Neki már több esélye van a szörny ellen, de ő se bír el vele. Kiderül, hogy a szörny, akiről a falusiak beszéltek, az Broly volt, és most, hogy kiszabadult, szerintük mindennek vége.

6.8

Dragon Ball Z Mozifilm 13 - Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki?

Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki?

Gokut és a barátait rászedték, hogy a Sárkánygömbökkel élesszék fel Tapiont, aki magában hordozza a démon Hildegarnt. Hildegarn megszökik és elkezd pusztítani maga körül mindent. Tapion megpróbálja újra bezárni a démont, de hasztalanul. Gokun kívül képes bárki is legyőzni a démont és visszaállítani a békét?

CategoriesEgyéb kategória