[HD-Filmek] The Knight Of Shadows: Between Yin And Yang Film 【2019】Magyarul Online

Rating: 4.5
The Knight of Shadows: Between Yin and Yang

The Knight of Shadows: Between Yin and Yang

The Knight of Shadows: Between Yin and Yang Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2019-02-05
 • Termelés: Golden Shore Films & Television / Sparkle Roll Media / iQIYI Motion Pictures /
 • Megjelenési dátum:CN 2019-02-05
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/The Knight of Shadows: Between Yin and Yang
 • Műfaj: Akció Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz The Knight of Shadows: Between Yin and Yang teljes film

Néz The Knight of Shadows: Between Yin and Yang Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek The Knight of Shadows: Between Yin and Yang film

Directeur de film et équipage derrière The Knight of Shadows: Between Yin and Yang

 • Yan Jia/Director
 • Boham Liu/Screenplay

The Knight of Shadows: Between Yin and Yang – Filmszínészek és színésznő

 • Jackie Chan/
 • Ethan Juan/
 • Elane Zhong/
 • Lin Peng/
 • Lance Luu/
 • Yuen King-Tan/

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:The Knight of Shadows: Between Yin and Yang teljes film,néz The Knight of Shadows: Between Yin and Yang film online ingyen HD, Letöltés The Knight of Shadows: Between Yin and Yang teljes film 720p hd, The Knight of Shadows: Between Yin and Yang film online ingyen magyar szöveggel, watch The Knight of Shadows: Between Yin and Yang movie online full version, The Knight of Shadows: Between Yin and Yang full movie download

Hasonló kategóriában

5

DOA: Élve vagy halva

DOA: Élve vagy halva

A történet egy csapat mindenre elszánt, gyönyörű lányról szól, akik egy titokzatos távoli szigetre utaznak, ahol egy meghívásos harcművészeti tornán, a DOA-n vesznek részt. Főhőseink riválisként kezdik, ám végül egyesítik erőiket, hogy felderítsék és meghiúsítsák a torna szervezőjének, a gonosz Donovannek sötét terveit.

6.7

Kung Fu Panda 3.

Kung Fu Panda 3.

A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozikelveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett paradicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él. És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg. Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

7.6

A Shaolin 36 próbatétele

A Shaolin 36 próbatétele

Liu, a kedves cantoni fiatalember megszökik falujából, amikor arra csapást mérnek a brutális Manchu-k, és harcművészeti tanulmányokba kezd. Életét a harcművészet tökéletesítésére teszi fel és erőfeszítései révén ő lesz San Te, a legendás Shaolin szerzetes, aki a Manchukat is legyőzi.

7.4

A sárkány közbelép

A sárkány közbelép

A történet középpontjában Bruce Lee áll, akit a harcművészetek szakértőjeként felkérnek arra, hogy épüljön be egy kábítószerkereskedő hálózatba. Részt kell vennie egy furcsa, meghívásos kung-fu versenyen, melyet egy eldugott szigeten álló erődítményben rendeznek. A verseny legfőbb szponzora pedig nem más, mint a hálózat feje, egy félkezű drogbáró. Az erődítmény kungfu iskolájának egyetlen célja, hogy az onnan üzemeltetett kábítószer kereskedelmet és prostitúciót álcázza. A kungfu bajnok Lee (Bruce Lee), aki húga haláláért akar elégtételt venni, behatol a kábítószerkirály birodalmába, mely egy eldugott szigeten van és benevez az ott megrendezendő, illegális bajnokságra. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy ellenfelei veszélyesebbek, mint hitte.

CategoriesEgyéb kategória