[HD-Filmek] Every Day Is Christmas Film 【2018】Magyarul Online

Rating: 5.3
Every Day Is Christmas

Every Day Is Christmas

Every Day Is Christmas Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2018-11-24
 • Termelés:
 • Megjelenési dátum: 2018-11-24
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Every Day Is Christmas
 • Műfaj: Dráma TV film

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Every Day Is Christmas teljes film

Néz Every Day Is Christmas Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Every Day Is Christmas film

Directeur de film et équipage derrière Every Day Is Christmas

 • David Weaver/Director
 • Karen Schaler/Writer

Every Day Is Christmas – Filmszínészek és színésznő

 • Toni Braxton/Alexis Taylor
 • Guy Christie/Don
 • Gloria Reuben/Lydia Taylor
 • Towanda Braxton/Shauna
 • Michael Jai White/Justin
 • Jennifer Juniper Angeli/Brenda

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Every Day Is Christmas teljes film,néz Every Day Is Christmas film online ingyen HD, Letöltés Every Day Is Christmas teljes film 720p hd, Every Day Is Christmas film online ingyen magyar szöveggel, watch Every Day Is Christmas movie online full version, Every Day Is Christmas full movie download

Hasonló kategóriában

6.8

Karácsonyi ének

Karácsonyi ének

Az 1800-as évek Londonja, karácsony idején. Az ünnep iránt semmilyen kötődést sem érez Ebenezer Scrooge, a kapzsi és szívtelen öregember. Egész életében csak a pénz érdekelte, az érzelmekre, az emberi kapcsolatokra nem pazarolt időt. Ám ez a karácsony más, mint a többi. Scrooge-ot meglátogatja a múlt, a jelen és a jövő karácsony szelleme, akik magukkal viszik egy időutazásra. Szembesítik addigi kiábrándító életével, érzéketlenségével és hamarosan bekövetkező halálával. A fösvény és mogorva vénember kap egy utolsó lehetőséget, hogy átértékelje az életét, és nemcsak a saját, hanem környezete sorsát is megváltoztassa. (port.hu)

6.3

Télapu

Télapu

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, s miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláírt egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzeljünk csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat! Szóval ne lepődj meg, ha idén a szokásosnál kicsit furább Télapó mászik be hozzád.

6.5

Tapló Télapó

Tapló Télapó

Willie minden évben áruházi Mikulásnak öltözik. A piros köpeny alatt azonban valójában egy kasszafúró bújik meg, aki mindig karácsony estére időzíti a nagy fogását. Amikor a vásárlók hazamennek a bevásárló központból, a Mikulás és bűntársa, a találékony és ügyes Manó – a törpe növésű Marcus – feltörik az áruház széfjét, és odébb állnak a zsákmánnyal. A Mikulás és társa ez évi akcióját azonban veszély fenyegeti az idegesítő üzletvezető, a bolti detektív, a szexis Mikulás-rajongó és az ártatlan, de szándékaiban eltökélt nyolcéves kissrác személyében.

7.3

Muppeték karácsonyi éneke

Muppeték karácsonyi éneke

Dickens Karácsonyi énekének szokatlan, ám megkapó feldolgozását láthatják a nézők. A Muppet show teljes gárdája, Breki béka, Miss Röfi, Gonzó a patkány és a többiek mind-mind Dickens örökzöld karácsonyi történetét elevenítik meg ebben a szokatlan Muppet show-ban. Ráadásként a főszerepet a világhírű brit színész, Michael Caine játsza.

CategoriesEgyéb kategória