[HD-Filmek] A Majmok Bolygója: Lázadás Film 【2011】Magyarul Online

Rating: 7.2
A majmok bolygója: Lázadás

A majmok bolygója: Lázadás

A majmok bolygója: Lázadás Teljes Film Magyarul Egy San Franciscó-i kutatólaboratóriumban egyre közelebb kerülnek az Alzheimer-kór gyógyszerének megtalálásához. Ám a szer másképp hat az emberekre, mint a kísérleti csimpánzokra. Az emberek – köztük a kutatást vezető orvos (James Franco) apja – átmeneti javulás után váratlan és kezelhetetlen tüneteket produkálnak, a majmok agya viszont hihetetlen fejlődést mutat. A legokosabb kísérleti alany, Caesar megelégeli a rabságot, fellázítja sorstársait, és élükre állva kiszabadul a szigorúan őrzött intézményből. A majmok kíméletlen háborúba kezdenek elbizakodott teremtőik ellen, amit már senki nem tud megállítani.

 • Kiadás: 2011-08-03
 • Termelés: Dune Entertainment III / Dune Entertainment / Chernin Entertainment / Ingenious Media / Big Screen Productions / Ingenious Film Partners / 20th Century Fox /
 • Megjelenési dátum:US 2011-08-03
 • A film költségvetése:$93,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A majmok bolygója: Lázadás
 • Műfaj: Thriller Akció Dráma Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A majmok bolygója: Lázadás teljes film

Néz A majmok bolygója: Lázadás Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A majmok bolygója: Lázadás film

Directeur de film et équipage derrière A majmok bolygója: Lázadás

 • Rupert Wyatt/Director
 • Rick Jaffa/Screenplay
 • Amanda Silver/Screenplay
 • Derrick Auyoung/Animation Director
 • Jeremy Hollobon/Animation Director
 • Peter Chernin/Producer

A majmok bolygója: Lázadás – Filmszínészek és színésznő

 • James Franco/Will Rodman
 • Andy Serkis/Caesar
 • Freida Pinto/Caroline Aranha
 • John Lithgow/Charles Rodman
 • Brian Cox/John Landon
 • Tom Felton/Dodge Landon

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A majmok bolygója: Lázadás teljes film,néz A majmok bolygója: Lázadás film online ingyen HD, Letöltés A majmok bolygója: Lázadás teljes film 720p hd, A majmok bolygója: Lázadás film online ingyen magyar szöveggel, watch A majmok bolygója: Lázadás movie online full version, A majmok bolygója: Lázadás full movie download

Hasonló kategóriában

7.3

A majmok bolygója: Forradalom

A majmok bolygója: Forradalom

A majmok az urak. Ők az erősebbek, okosabbak, jobban alkalmazkodók. Tíz évvel az első, szuperintelligens emberszabásúak megjelenése után, övék a világ, és Caesar a vezetőjük.Az emberiség mégsem pusztult ki teljesen. Kisebb túlélő csoportjaik bizonytalan, átmeneti békét kötöttek az uralkodó fajjal.Ám a természetes kiválasztódás nem bírja a kompromisszumokat. A béke átmeneti. Előbb-utóbb ki fog törni a csata, amely vagy az embereket vagy a majmokat örökre elsöpri a föld színéről.

7.5

12 majom

12 majom

Járvány pusztította el a Föld népességének kilencvenkilenc százalékát 1997-ben. Majd negyven évvel később a túlélőkre is pusztulás vár a föld alatti világban. Csak akkor maradhatnak életben, ha sikerül információt szerezniük a gyilkos vírusról. James Cole-ra vár a feladat, hogy az időben visszautazva, megtudja azt. A számításba azonban hiba csúszik, Cole 1996 helyett 1990-be érkezik és elmegyógyintézetbe zárják. Így pedig aligha sikerül teljesíteni a küldetését és megfejteni a 12 Majom Hadseregének rejtélyét. Csupán a pszichológus Kathryn Railly próbálja megérteni a férfit.

7.4

Mad Max - A harag útja

Mad Max – A harag útja

A történet bolygónk egy eldugott szegletében játszódik, ahol a sivatagi körülmények megnehezítik a mindennapokat, és az emberségességet is kiölte már az itt élőkből a mindennapi betevőért folyó küzdelem. Két lázadó van csupán, akik szeretnék visszaállítani a rendet. Az egyikük Max, aki nem a szavak embere, de annál inkább megszállottja az adrenalinnak. Felesége és gyermeke elvesztése után már csak az elméje békességéért küzd. A másik Furiosa, a nő, aki szintén úgy gondolja, hogy csak a békés állapotok visszaállításával lehet ideális körülményeket teremteni az itt éléshez.

6

Terminátor - Megváltás

Terminátor – Megváltás

A világvége után, a civilizáció romjai között az emberek még tartják utolsó állásaikat. John Connor tudja, hogy az ő dolga az emberiség szabadságharcának élére állni. Ám a jövő nem olyan, mint amilyenre számított – a jóslatok nem teljesednek be, és ez részben a rejtélyes Marcus Wright megjelenésének köszönhető. A férfi maga sem érti, hogy került 2018-ba, legutolsó emléke az, hogy a halálos ítéletének végrehajtására vár. Connor nem tudja, a jövőből vagy a múltból érkezett-e a jövevény, de azt sejti, hogy fontos feladata van.A két férfi párhuzamos utakat jár: kalandok hosszú során keresztül mindketten eljutnak a világot uralma alá hajtó, terminátor-hadsereget irányító Skynet központjába, ahol együtt néznek szembe azzal a borzasztó titokkal, amely az emberiség teljes pusztulásához vezethet.

CategoriesEgyéb kategória