[HD-Filmek…] Karácsonyi Lánykérés Film 【1998】Magyarul Online

Rating: 7.4
Karácsonyi lánykérés

Karácsonyi lánykérés

Karácsonyi lánykérés Teljes Film Magyarul Bécsben vagyunk, a szenteste előtti napon. Itt él Kati és Jonas, hosszú évek óta boldog kapcsolatban. Ám a szeretet ünnepének hangulata Kati szívében eddig ismeretlen érzéseket ébreszt. A függetlenségben lubickoló fiatal nőt váratlanul elfogja az igazi család utáni vágy ködös érzése, s hirtelen fontossá válik számára, hogy feleségül menjen Jonashoz, és gyerekeik legyenek. Jonas azonban hallani sem akar a házasságról, Kati ezért elviharzik a vidéki rokonokhoz, hogy velük töltse a karácsonyt. Közben pedig csak egymásra gondolnak a bolond szerelmesek…A film a tehetséges, többszörösen díjazott osztrák rendező, Xaver Schwarzenberger szatirikus vígjátéka.

 • Kiadás: 1998-12-22
 • Termelés:
 • Megjelenési dátum:AT 1998-12-22
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Karácsonyi lánykérés
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Karácsonyi lánykérés teljes film

Néz Karácsonyi lánykérés Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Karácsonyi lánykérés film

Directeur de film et équipage derrière Karácsonyi lánykérés

 • Xaver Schwarzenberger/Director
 • Ulrike Schwarzenberger /Screenplay

Karácsonyi lánykérés – Filmszínészek és színésznő

 • Martina Gedeck/Kati Treichl
 • Inge Konradi/Omama – Johannes Moors Mutter
 • Johanna von Koczian/Lilibet Treichl – Luiserls und Katis Mutter
 • Mona Seefried/Luiserl Moor
 • Erwin Steinhauer/Johannes ‘Joe’ Moor
 • Gregor Bloéb/Jonas Meixner

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Karácsonyi lánykérés teljes film,néz Karácsonyi lánykérés film online ingyen HD, Letöltés Karácsonyi lánykérés teljes film 720p hd, Karácsonyi lánykérés film online ingyen magyar szöveggel, watch Karácsonyi lánykérés movie online full version, Karácsonyi lánykérés full movie download

Hasonló kategóriában

6.3

Télapu

Télapu

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, s miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláírt egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzeljünk csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat! Szóval ne lepődj meg, ha idén a szokásosnál kicsit furább Télapó mászik be hozzád.

5.6

Kelekótya karácsony

Kelekótya karácsony

Luther Kranknek tele a hócipője a karácsonnyal. Feleségével egyetértésben úgy dönt, hogy fittyet hány a szomszédság elvárásainak meg a decembertáji közerkölcsnek, és melegebb éghajlatra utazik a szeretetünnep cirkusza elől. Már kész az utazólista, már haragosuk az egész utca, amikor a házaspár Peruban élő lánya bejelenti, hogy odahaza szeretne karácsonyozni. A Krank házaspárnak egy napja van arra, hogy helyreállítsa a békét az utcabeli családokkal és békés karácsonyi otthont teremtsen – hóemberestül, ajándékostul, cukormázastul.

6.7

Egy híján túsz

Egy híján túsz

Kívánták-e már házastársi viták közepette egy harmadik jelenlevőt, aki a bíró szerepében elrendezné a nézeteltéréseket? Nos, egy párnak ez megadatott. A bíró akarata ellenére lett azzá: a betörő Gus éppen menekülőfélben a rossz pillanatban megszólaló riasztó elől kénytelen túszul ejteni a “békés” párt. Ráadásul pont karácsony estéjén. Nem elég, hogy egyre jobban kiborítja a betörőt a két civakodó ember, lassan megérkezik a díszes család. Kint vadásznak rá, de a családi pokolban sem jobb a helyzete. A film forgatókönyvírója munka közben gondolta, ha a színészek levegőt tudnak venni beszéd közben, rosszul csinálják. A végeredmény mégsem katasztrofális, csak a rekeszizmokra nézve.

6.5

A Grincs

A Grincs

Egy aprócska hópihében, a havas táj rejtekében bújik meg Kifalva, a pisze orrú Kik birodalma. A Kik kedvenc ünnepe a Karácsony, lázasan készülődnek hát a Szentséges Éjre. Az utcák és a házak díszben állnak, mindenki ajándékokért rohangál. A kis Cindy nem érti, minek ez a nagy felhajtás…Ám van valaki, aki ferde szemmel nézi a nagy nyüzsgést. Elég a nevét kimondani, és máris a hideg futkos minden Ki hátán. Fenn lakik a közeli Kobak-hegyen, a barlangjában, ki nem állhatja a Karácsonyt. Ő a Grincs! A kis Cindy azonban nem hisz a Grincsről szóló legendáknak, és azt akarja, hogy a rettegett zöld mumust válasszák meg Kifalva Karácsonyi Mókamajszterének. Felkerekedik hát, hogy ő maga adja át a meghívót a mogorva, morc manónak.

CategoriesEgyéb kategória