[HD-Filmek…] A Nemzet Aranya: Titkok Könyve Film 【2007】Magyarul Online

Rating: 6.2
A nemzet aranya: Titkok könyve

A nemzet aranya: Titkok könyve

A nemzet aranya: Titkok könyve Teljes Film Magyarul Ben Gates gondban van. Felmerült a gyanú, hogy az ük-ükapja részese volt a Lincoln elnök elleni összeesküvésnek. Hogy tisztázza családja nevét, Ben nyomozni kezd. Így jut az elnöki titkok könyve nyomára. Az ebben rejlő információkkal nemcsak tisztára moshatja családja nevét, de az amerikai történelem számos nagy titkára is fény derülhet. Két segítőtársával, Abigaillel és Riley-vel az oldalán Ben attól sem riad vissza, hogy betörjön a Fehér Házba, és elrabolja az elnököt. Ám nem mindenkinek fűződik érdeke ahhoz, hogy a titkok napvilágra kerüljenek.

 • Kiadás: 2007-12-13
 • Termelés: Walt Disney Pictures / Jerry Bruckheimer Films / Saturn Films / Junction Entertainment / Sparkler Entertainment / NT2 Productions /
 • Megjelenési dátum:US 2007-12-13
 • A film költségvetése:$130,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A nemzet aranya: Titkok könyve
 • Műfaj: Akció Kaland Rejtély Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A nemzet aranya: Titkok könyve teljes film

Néz A nemzet aranya: Titkok könyve Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A nemzet aranya: Titkok könyve film

Directeur de film et équipage derrière A nemzet aranya: Titkok könyve

 • Jon Turteltaub/Director
 • Jon Turteltaub/Producer
 • Jerry Bruckheimer/Producer
 • Chad Oman/Executive Producer
 • Barry H. Waldman/Executive Producer
 • Oren Aviv/Executive Producer

A nemzet aranya: Titkok könyve – Filmszínészek és színésznő

 • Nicolas Cage/Benjamin Franklin Gates
 • Jon Voight/Patrick Gates
 • Harvey Keitel/Agent Sadusky
 • Ed Harris/Mitch Wilkinson
 • Diane Kruger/Abigail Chase
 • Justin Bartha/Riley Poole

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A nemzet aranya: Titkok könyve teljes film,néz A nemzet aranya: Titkok könyve film online ingyen HD, Letöltés A nemzet aranya: Titkok könyve teljes film 720p hd, A nemzet aranya: Titkok könyve film online ingyen magyar szöveggel, watch A nemzet aranya: Titkok könyve movie online full version, A nemzet aranya: Titkok könyve full movie download

Hasonló kategóriában

7.1

007 - Oroszországból szeretettel

007 – Oroszországból szeretettel

Bondot Isztambulba küldik azzal a megbízással, hogy a szovjet követségről lopjon el egy dekódert. Ezúttal nem a világ a tét. Csupán egy szovjet technikai csoda, egy kódfejtő szerkezet – a Lektor – amely azonban hatalmas veszélyt jelenthet a nagyhatalmakra, ha rossz kezekbe kerül. A Lektort nem csak a Brit Titkosszolgálat szeretné megkaparintani, hanem egy gátlástalan terrorista szervezet, a SPECTRE is. Egy egykori KGB ügynöknő és egy szovjet mestersakkozó ördögi tervet eszel ki, amelynek kulcsa James Bond. A sakkozó tökéletes logikával dolgoz ki minden lépést. Tudja, hogy Bond képes megszerezni a szerkezetet, tudja, hogy a 007-es nem képes ellenállni a szép nőknek, és tudja, hogy egy csapdába csalt ügynökkel könnyen elbánik a SPECTRE “ökle”, Red Grant. Bond persze időben rájön, hogy csapdába csalták – a gyönyörű csalinak mégsem képes ellenállni.

6.6

007 - Csak kétszer élsz

007 – Csak kétszer élsz

A legendás 007-es ügynök ezúttal különös üggyel és különös ellenféllel találja szemben magát. A látszólag minden hájjal megkent Blofeld egy kialudt vulkán mélyén rendezte be főhadiszállását, innen irányítja bombabiztos konspirációját. Egy rejtélyes űrhajó teljes legénységével együtt elragad egy Föld körül keringő űrállomást. Az eset több, mint gyanús. A szuperhatalmak nem tudják mire vélni a történteket, ezért felkészülnek a harmadik világháborúra. Ebben a helyzetben csupán egy ember segíthet: James Bond.

6.4

007 - Az aranypisztolyos férfi

007 – Az aranypisztolyos férfi

A brit titkosszolgálat büszkesége végre stílusban is méltó ellenféllel áll szemben. Scaramanga elegáns, kimért és profi gyilkos. Bond Hongkong, Thaiföld és Kína egzotikus tájain nyomoz egy titokzatos napenergiával működő fegyver után és hamar eljut Scaramanga szigetére is, ahol az aranypisztolyos férfi már régóta készül arra, hogy szembeszálljon a legendás 007-es ügynökkel. A szigeten egy őrült elmével kiagyalt, tükrökkel és csapdákkal teli labirintus vár Bondra – no és Scaramanga, aki úgy gondolja, ezúttal is elég lesz csupán egyetlen arany pisztolygolyó, hogy megszabaduljon a nagy ellenféltől.A film Ian Fleming utolsó, befejezetlen Bond-regénye alapján készült!

7.6

A Sakál napja

A Sakál napja

Egy földalatti félkatonai szervezet merényletet tervez a francia elnök ellen, tiltakozásul az algériai háborúban játszott szerepe miatt. A profi testőrség által kiemelten védett De Gaulle meggyilkolása lehetetlen feladatnak tűnik, de akad egy bérgyilkos, aki ennek ellenére vállalja a munkát. A titokzatos Sakált senki nem látta még, igazi személyazonosságát senki nem ismeri. A rendőrség informátorainak köszönhetően időben tudomást szerez a tervezett merényletről. Az egyik legmegszállottabb nyomozót, Lebelt állítják rá az ügyre. Versenyfutás kezdődik az idővel. Miközben Lebel lényegtelennek tűnő, apró nyomok segítségével próbálja megfejteni, mire készül a Sakál és kit is üldöznek egyáltalán, addig a gyilkos szokásos precizitásával tervezi a rajtaütés pillanatát.

CategoriesEgyéb kategória