[HD-Filmek] Totoro – A Varázserdő Titka Film 【1988】Magyarul Online

Rating: 8.1
Totoro - A varázserdő titka

Totoro – A varázserdő titka

Totoro – A varázserdő titka Teljes Film Magyarul Kusakabe úr és lányai, Satsuki és Mei vidékre költözik, egy csodálatos tájra, de nem csak a környék, hanem annak lakói is különlegesek; furcsa teremtmények, házi és erdei szellemek. Közülük a leghatalmasabb Totoro, egy barátságos szőrmók, akivel hamar összebarátkoznak hőseink.

 • Kiadás: 1988-04-16
 • Termelés: Studio Ghibli / Nibariki / Tokuma Japan Communications Co. Ltd. /
 • Megjelenési dátum:JP 1988-04-16
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Totoro – A varázserdő titka
 • Műfaj: Fantasy Animációs Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Totoro – A varázserdő titka teljes film

Néz Totoro – A varázserdő titka Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Totoro – A varázserdő titka film

Directeur de film et équipage derrière Totoro – A varázserdő titka

 • Hayao Miyazaki/Director
 • Tooru Hara/Producer
 • Yasuyoshi Tokuma/Executive Producer
 • Joe Hisaishi/Original Music Composer
 • Mark Henley/Director of Photography
 • Takeshi Seyama/Editor

Totoro – A varázserdő titka – Filmszínészek és színésznő

 • Noriko Hidaka/Satsuki (voice)
 • Hitoshi Takagi/Totoro (voice)
 • Chika Sakamoto/Mei (voice)
 • Shigesato Itoi/Tatsuo Kusakabe (voice)
 • Sumi Shimamoto/Yasuko Kusakabe (voice)
 • Tanie Kitabayashi/Kanta no obâsan (voz)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Totoro – A varázserdő titka teljes film,néz Totoro – A varázserdő titka film online ingyen HD, Letöltés Totoro – A varázserdő titka teljes film 720p hd, Totoro – A varázserdő titka film online ingyen magyar szöveggel, watch Totoro – A varázserdő titka movie online full version, Totoro – A varázserdő titka full movie download

Hasonló kategóriában

6.8

Batman visszatér

Batman visszatér

Nem sokkal azután, hogy Batman segítségével Gotham City megszabadult a pszichopata Jokertől, újabb veszély fenyegeti a városkát. Egy korrupt üzletember a bosszúszomjas, torzszülött Pingvinnel karöltve arra készül, hogy átveszi az uralmat Gotham City felett úgy, hogy a Pingvint megválasztatják polgármesternek – és a cél érdekében semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Csak egyvalaki képes szembeszállni velük: Batman, a denevérember. Csakhogy megzavarja a képet a Macskanő megjelenése, akiről nehéz eldönteni, kinek az oldalán áll.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

8.3

A vadon hercegnője

A vadon hercegnője

Honshu szigete, a kaotikus, forrongó Muromachi-korszak vége felé, a XV. században: Ashitaka, az évszázadok óta száműzetésben élő dicsőséges Enishi-nemzetség utolsó sarja békésen él népével egy hegyi faluban. Egy nap dühöngő, megsebzett szörnyeteg támad alattvalóira, aki az ifjú herceg halálos lövése után átkot bocsát gyilkosára. Ashitaka útnak idul, hogy megoldja a fenevad rejtélyét és megszabaduljon a végzetes átoktól: hamarosan egy pusztító háború közepén találja magát, egyik oldalon az erdőségeket irtó vaskohász közösséggel, a másikon pedig az otthonukat védő Állat-démonokkal, akiket a szépséges San hercegnő vezet.

7.1

Batman - A denevérember

Batman – A denevérember

Főhősünk, Bruce Wayne az erőszaktól és a korrupciótól mételyezett borongós Gotham City magányos, álruhába öltözött igazságosztója. Nappal egy unatkozó milliomos álcája mögé bújik, aki a korán elvesztett szüleitől örökölt vagyonból tartja fent fényűző életét, ám éjszaka az öröklött fájdalomból erőt kovácsol, és harcba száll a város bűnözői ellen. Magányos küzdelmében egyetlen segítője Alfred, szülei öreg inasa, aki apai figuraként felügyel hősünk kettős életére. A városi sajtó egyik kíváncsi firkásza hamarosan felfigyel a piti bűnözőket tizedelő mitikus alakra, de mindenki azt hiszi, hogy csak olcsó szenzációhajhászás áll a háttérben.

CategoriesEgyéb kategória