[HD-Filmek…] Indiana Jones és Az Elveszett Frigyláda Fosztogatói Film 【1981】Magyarul Online

Rating: 7.8
Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói Teljes Film Magyarul Indiana Jones régész, professzor és kalandor egy személyben, aki semmilyen veszélytől sem riad vissza, hogy megszerezzen egy műkincset. 1936-ban híre jön, hogy a németek hatalmas ásatásokba kezdtek Egyiptomban. A Biblia legendás ereklyéjét, a frigyládát keresik, amiben Mózes kőtáblái találhatók a tízparancsolattal. A mítosz szerint ugyanis legyőzhetetlenné válik, aki a ládát birtokolja. Az amerikai titkosszolgálat megbízza Indiana Jones-t, hogy előzze meg a nácikat. A kalandvágyó professzor Egyiptomba utazik, ahol elkeseredett harc bontakozik ki a frigyládáért.

 • Kiadás: 1981-06-12
 • Termelés: Lucasfilm / Paramount /
 • Megjelenési dátum:US 1981-06-12
 • A film költségvetése:$18,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói
 • Műfaj: Kaland Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói teljes film

Néz Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói film

Directeur de film et équipage derrière Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

 • Steven Spielberg/Director
 • Frank Marshall/Producer
 • George Lucas/Executive Producer
 • Howard G. Kazanjian/Executive Producer
 • John Williams/Original Music Composer
 • Douglas Slocombe/Director of Photography

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói – Filmszínészek és színésznő

 • Harrison Ford/Indiana Jones
 • Karen Allen/Marion Ravenwood
 • Paul Freeman/Dr. René Belloq
 • John Rhys-Davies/Sallah
 • Ronald Lacey/Major Arnold Toht
 • Wolf Kahler/Colonel Dietrich

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói teljes film,néz Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói film online ingyen HD, Letöltés Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói teljes film 720p hd, Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói film online ingyen magyar szöveggel, watch Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói movie online full version, Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói full movie download

Hasonló kategóriában

7.8

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

Ezúttal a Szent Grál nyomában jár Indiana Jones, a kalandos életű régészprofesszor. A legendás kehelyben fogták fel Krisztus vérét, így nem csoda, hogy a vallási fanatikusok mellett a nácik érdeklődését is felkelti. Jones egy szakértőhöz, az apjához fordul segítségért, együtt indulnak az ereklye megszerzéséért. Útjuk Velencén és a náci Németországon át a Közel-Keletre vezet, ahol a kelyhet az utolsó keresztes lovag őrzi a csapdákkal védett szentélyben. Indiana Jones és az apja a legrosszabbkor jön rá, hogy a csinos régész, Elsa Schneider ellenük dolgozik.

7.2

Indiana Jones és a végzet temploma

Indiana Jones és a végzet temploma

Balul üt ki Indiana Jones tárgyalása a rettegett kínai bűnszervezet vezetőjével. Hősünk, oldalán Willie-vel, a bárénekesnővel és Picúrral, a kínai kisfiúval menekülni kényszerül Sanghajból. Indiában kötnek ki, ahol az egyik kis falu lakosai Jones segítségét kérik. Nem elég, hogy az oltárukról elrabolták a kincset érő varázserejű követ, de a maharadzsa emberei a gyermekeiket is magukkal hurcolták. Kiderül, hogy a tizenkét éves maharadzsa a gyilkos szekta befolyása alatt áll, melynek tagjai a Végzet Temploma alatti labirintusban dolgoztatják az elrabolt gyerekeket. Jones felveszi a harcot ellenük.

5.8

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Javában dúl a hidegháború. Indiana Jones tevékenysége is szemet szúr a hatóságoknak, a régészprofesszort ki akarják rúgni az egyetemről. Jones találkozik az ifjú Mutt-tal, aki a segítségével meg akarja szerezni a legendás kincset, Akator kristálykoponyáját. A két kincsvadász Peruba utazik, ám kiderül, hogy a szovjetek személyében vetélytársuk is akad. Az oroszok ugyanis azt hiszik, hogy a koponya segítségével leigázhatják a világot. Csapatukat a jéghideg szépség, Irina Spalko vezeti. Indiana és Mutt meg akarja akadályozni, hogy a varázslatos erejű koponya az ellenség kezébe kerüljön.

5.8

Lara Croft - Tomb Raider

Lara Croft – Tomb Raider

A gyönyörű régészlány, különc milliomos-csemete és képzett harcos Lara Croft egy éjszaka furcsa ketyegésre lesz figyelmes. Rövid keresés után egy különös órát talál a kastély egyik titkos szobájában. Az órát még édesapja rejtette el a halála előtt, aki egy levelet is írt Larának, melyben kéri, hogy az óra segítségével szerezze meg a fény háromszögének két felét. A háromszög isteni erővel ruházza fel birtokosát, ezért akarja megszerezni a Fény Népe nevű titkos társaság, és akkor a világ nagy veszélybe kerül. Ezt kell Larának megakadályoznia minden áron. A világ legkedveltebb sírrablója tehát akcióba lendül.

CategoriesEgyéb kategória